merhaba benimde merak ettiğim kendimiz bu virüsü taşıdığımızı öğrenince nasıl bir tedavi uygulanıyor nereye başvurmalıyız
merhaba benimde merak ettiğim kendimiz bu virüsü taşıdığımızı öğrenince nasıl bir tedavi uygulanıyor nereye başvurmalıyız
merhabalar,
benm merak ettiğim bir konu var. Hiç cinsel deneyimim olmadı. sadece bundan 3 ay önce falan yakınlaşmam oldu erkek arkadaşımla. Beni aldattığını öğrendim ve tiksindim. Bir arkadaşım hastalıklardan bahsetti. Bende gittim elisa yaptırdım geçen hafta 90 günü doldurunca sıkıntı yok çok şükür. Ama şimdi hpv takıldı kafama. ben bunun testini yaptıramaz mıyım bakire olduğum için?
selam confusing,
hpv ortada belirti yokken teşhisi zor olan bir virüs. erkek arkadaşında genital bölgede siğil varsa şüphelenebilirsin. bakirelere de smir yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. o zaman bunu yaptırmak mantıklı olur. ama ortada bir belirti yokken neyi test edecek?
hpv ile ilgili bir başlık var güncel ve forumda sabitlenmiş olan. sorularına orada daha hızlı ve daha çok kişiden cevap alırsın. bu başlık biraz aşı reklamı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?