Hpv ve smear sonucu

zeylinhar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
27
1
1
24
Merhaba hpv ve smear sonucumu bekliyorum ve gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım var yaklaşık 10 gün oldu sonuçlar hala gelmedi doktora yazdım ancak beni azarladı ama ben yerimde duramıyorum ben de çok kötü belirtiler var ve bu beni çok korkutmaya başladı 10 gündür yaşamıyorum resmen özel hastane olmasına rağmen çok uzadı doktoru arayıp tekrar da soramıyorum aklımı yitiricem Kolposkopi içinde bir o kadar beklemem gerekecek bunları yaşayanlar hayatınız toplam ne kadar süre sonra normale dönüyor ya ben kansersem çok korkuyorum ne olur yardım edin

belirtileriniz neler?

umuyorum sonuç negatif olur.

Çok sık idrara çıkıyorum cinsel ilişki sırasında ağrım var bugün farklı bi akıntım oldu ama regl olacağım diye umut etmek istiyorum
Bir kaç güne çıkar sonucunuz yüksek riskli pozitif ise eğer zaten uzatmadan özelse kolposkopi yapar

Açıkçası o kolposkopiyi yapacak paramda yok o yüzden negatif olması lazım cidden delircem yerimde duramıyorum

Açıkçası o kolposkopiyi yapacak paramda yok o yüzden negatif olması lazım cidden delircem yerimde duramıyorum
İnşallah negatif çıkar ama oldu ki pozitif çıktı devlete onkolojiye gidersiniz ama size alan açılması lazım yoğunluğa göre hemen de yapılabilir sonraya da verilebilir hangi şehirdesiniz ve yaşınız kaç

İnşallah negatif çıkar ama oldu ki pozitif çıktı devlete onkolojiye yönlendirilirsiniz yoğunluğa göre hemen de yapılabilir sonraya da verilebilir hangi şehirdesiniz ve yaşınız kaç
24 yaşındayım ankaradayım çok korkuyorum cidden dayanacak gücüm yok bir gün daha bekleyemem

Benim hpv smear maks 1 haftada çıktı, hemen kolposkopi dediler regl oldugum ıcın 10 güm sonrasında yani dün kolkoskopi oldum. Suan kolposkopi sonucumu bekliyorum onada on gün içinde dediler.

Yani regl olmasam 1 hafta içinde kolposkopi olmus olucaktım.
Özel hastanenın cagrı merkezini arayıp bilgi alabilirsinşz doktor yerine.
Umarım hepimiz temiz sonuclar alırız , kolposkopi karsılıcak durumunuz yoksa bence simdiden bir devlet hastanesı kadın doğumdan randevu alın, elınızdekı sonuclarla gidersiniz, kolposkopiyi devlette halledersınız gerek görülürse.
Sizi anlıyorum aynı korkular bendede var ama sakin olmalıyız.
Geçmiş olsun.

24 yaşındayım ankaradayım çok korkuyorum cidden dayanacak gücüm yok bir gün daha bekleyemem
Benden bir yaş büyüksün ve inan bende ilişki esnasında çok ağrım oluyordu sonra yumurtalıkta kist olduğunu öğrendim kist gitti ağrım da geçti sende de böyle bir şey olabilir bir ara 15 gün lekelenmem sürdü kolposkopi yaptırdım Aksaray da ve herhangi bir şey çıkmadı o yüzden stres yapma en kötü ihtimal cin3 olsa o da leep ile temizlenir sigara kullanıyorsan bırak

Sizde hangileri pozitif çıktı ben bugün tıp fakültesine kolposkopi için geldim yaşım küçük olduğu için yapmayız dediler aksaray da yaptırmıştım oysa ki

Sizde hangileri pozitif çıktı ben bugün tıp fakültesine kolposkopi için geldim yaşım küçük olduğu için yapmayız dediler aksaray da yaptırmıştım oysa ki

Yaşla alakalı bir durum değilki bu,
Bende 3 tane düşük riskli var ama iki yıldır atamadıgım için kolposkopi istediler.
Yaptırdım sonuç bekliyorum, vücuttan atamadıktann sonra tipin bir önemi yok bence.

Merhabalar ben de 24 yaşında ve en yüksek tipime sahip olan biri olarak yazıyorum size.
Öncelikle umuyorum sonuçlarınız temiz gelir.
Oldu ki gelmedi inanın bu kadar stres sıkıntı yapmaya gerek olacak bir hastalık değil. Ki ben dünyanın en stresli en pimpirikli insanlarından biriyim. Öğrendiğimde 1 hafta kendime gelemedim. Ve biir sürü doktora gittim bu süreçte hepsinin dediği kontrol altındasın herhangi bir sıkıntı olmayacak ilerlemeyecek, ilerleme gibi bir durum olursa çözümü var. Hangi doktora gitsem bu ve benzeri cevabı aldım. Stres yapmanız korkmanız çok doğal tepkiler. Ama inanın dünyanın sonu değil ben bile normal yaşantıma dönebilsiysem herkes aşabilir bu hastalığı diye düşünüyorum (küçümsemiyorum bu arada asla çünkü ben çok takıntılı pimpirikli hastalık hastası biryim) içinizi rahatlatmak adın yazdım umarım tertemiz sonuçlar çıkar ama Allah korusun oldu ki pozitif gördünüz inanın her şey yoluna girer. Kolposkopi için de şehirden şehire farklılık gösteriyor sanırım. Ben izmirdeyim rica minnet aynı gün yapıldı hiç beklemedim. Eğer izmirdeysenix hastane de önerebilirim sağlıkla kalın

Bende öyle düşünüyorum ama yapmadılar sadece testleri yenilediler tekrar aksaray da ki doktora gidicem yaptırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…