Hpv ve Leep Sonrası Cinsel Hayat

Yorumunuzu görünce yazmak istedim. Cin2 teşhisiyle leep oldum geçen yıl mayıs ayında, sınırlar temiz geldi. Ekimde alınan smear temiz geldi, hemen hamile kaldım. Gebeliğimde leepten dolayı sıkıntı yaşamadım rahim ağzı yetmezliği gibi. Umarım bu süreci çabucak atlatırsınız

Bende de 16 45 52 var . Daha çok olması daha mı zor atlatırırz anlamına geliyor bilmiyorum. Leep oldum aşı olmayı deneyeceğim. Ayrıca baş boğaza baktırmamızds fayda var

Merhabalar leep işlemini nerde yaptırdınız acaba?kanama vs oldu mu sonrasında

Merhabalar bende smear testi yaptırdım ascus çıktı kolposkopi yapılacak gelecek hafta
İlk gün çok ağladım şimdi iyiyim ne çıkacağını bilmesemde hiçbir şeyi gözÜmde büyütmemem gerekiyor paylaşmak istedim

Merhaba, sizin smear sonucunuz ne çıkmıştı acaba ilk yaptırdığınızda , bende ASCH çıktı ve kolposkopi yapılacak çok endişeleniyorum

korkma internete vazla sey okuyup kafani bulandirma. Herkezin sureci varkli ayrica negatif olan iyilisen cok kisi var sende negatif olduklarinin arasina gire bilirsin ahcc arastir belki faydasi olur insalah

Ben bu kadar uğraştıktan sonra tekrar kapmaktan korkuyorum. Şimdi onun tedavi sürecine de başladık zamanla yoluna girecektir diye umuyorum teşekkürler cevabınız için.
Ben de çok korkuyorum. Eğer kurtulabilirsem ve tekrarlarsa ne olacak. Ben de olan eşimde de var sürekli birbirimize geçirip duracağız ciddi anlamda korkunç geliyo. Jineko onkoloğum cin 2 çikmasina ragmen ne prezervatif ne bir sey dedi.. biz de oyle devam ediyoruz ama benim aklim hic yerinde değil çok zorlaniyorum esim uzulsun uzaklassin istemiyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum. Ben de hpv tip16 18 ve diğer başka bir yüksek tip daha o yazmıyor. Nasıl kurtulacağım.. rahim ağzı kanseri de hiç basit değil. Baş boyun ano genital kanserlerde yapıyormuş.. serviks kanseri de ölüm oranı yüksek tekrarı yüksek zor bir kanser türü. Nasıl atlatacağız. Arkadaşlar bunu nasıl yenicez yenemezsek ne olacak. Benim de adetlerine düzenli değil. Bilmiyorum yaa üzgünüm.

Merhaba leep işlemi ne kadar sürdü çok canınız acıdı mı sonrasında hemen taburcu olup hayatınıza döndünüz mü kanamalar kaç gün devam etti bilgilendirir misiniz?

Merhaba arkadaşlar bende hpv 16-56 ve 68 pozitif çıktı.Yani bu üç turda yüksek risk grubunda maalesef.Kolposkopi oldum ve LSIL yani cin1 geldi.Doktorum zaten myom ameliyatı olacaksın olmuşken Leep işlemi de yapalım dedi.Bu arada Cerrahpaşa’da ameliyat olacağım.Bu süreç berbat bir süreç gerçekten.1 yıllık evliyim ve cinsel anlamda sorun yaşıyoruz korunmak zorunda olduğu için eşim ama bir yandan da tabi mecbur olduğumuz için korumalı ilişkiye alışmaya da çalışıyoruz.Papivir ve ımutor kullanmaya başladım bağışıklık sistemini güçlendirmek için tabi sağlıklı ve dengeli beslenmeye de çalışıyorum bir yandan.Bu süreç ne zaman biter bilemiyorum umarım çok kısa sürer.Bu hastalıkla savaşan herkes kısa sürede atlatır umarım.Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…