Hpv tip 16 ve yaşadıklarım

Kudret nari hiç aklıma gelmemişti. Ben immunace ve propolis kullaniyirum. Bi de achh almayi dusunuyirum. Kudret narini aktardanmi buldunuz
Evet aktardan ama ahcc 6 ay kullanım sonrası etki ediyor ve orijinalini bulup fiyat olarak ta temin etmek zor onu yapacağınıza en garanti aşısını olun çünkü aşının iyileştirici etkisi var

Evet aktardan ama ahcc 6 ay kullanım sonrası etki ediyor ve orijinalini bulup fiyat olarak ta temin etmek zor onu yapacağınıza en garanti aşısını olun çünkü aşının iyileştirici etkisi var
Eczaneden alınan orjinal olmayabilirmi. Tip 6 , 51 bendeki. Doktor aşının diğer türlere karsi koruyacagini soyledi. Pek yönelmedi gibi. Ama henuz biyopsi sonucu gelmedi. Ben aşıyı oliyim en iyisi. Aşının bi yan etkisini yasadinizmi

İngiltere meşeiili bir ilaç ben pek güvenmedim açıkçası günde 6 tane alınıyor bir kutuda 120 tane var 20 günde bitiyor düşünsenize 6 ay kullanmanız gerekiyor 120lik kapsül 800-900 tl maliyet uçuk ve size yarayıp yaramayacağı meçhul bende çok düşündüm ama aşının klinik çalışmaları var ve benim doktorum olmamı inatla istedi zaten kanser yapan çeşitlerine karış koruyor diğer çeşitleri zararsız en azından kanser yapmıyor . Ben ahcc kullanmadan negatife döndüm birazda bünye meselesi bağışıklığınız güçlü olmak durumda yinede siz bilirsiniz .ben aşının yan etkisini görmedim

Günde 6 tane bunyeye agir gelmiomu. Oda korkuttu beni. Zaten bende şeker var. Oyuzden cok arastiriyorum. Bagisikligimi nasil yukseltirim diye. En guzeli aşı. Insallah sonucta 6 aylik kontrol gelir. O aradada bagisikligimi guclendiririm. Sen Negatif olduktan sonra yine test verilmeye devam ediliyormu

Hayır sürekli vermen mantıklı değil zaten 6 ay bir versen yeterli ben ocakta en son negatiftim aşıda oluyorum zaten son dozum haziranda inşallah sende negatif olursun

Hayır sürekli vermen mantıklı değil zaten 6 ay bir versen yeterli ben ocakta en son negatiftim aşıda oluyorum zaten son dozum haziranda inşallah sende negatif olursun
Amin Insallah gercekten zor bir durum. Birde sunu sorucam. Evdikere bulasmamasi icin bisi yaptinizmi. Yoksa hayatiniza normal devam ettinizmi. Ben klozeti ciflemeye basladim. Her girdikten sonra nolur nolmaz diye. Yada kafayi yiyorum

Amin Insallah gercekten zor bir durum. Birde sunu sorucam. Evdikere bulasmamasi icin bisi yaptinizmi. Yoksa hayatiniza normal devam ettinizmi. Ben klozeti ciflemeye basladim. Her girdikten sonra nolur nolmaz diye. Yada kafayi yiyorum
Yok hiç bişey yapmadım ben valla ama tabiki temizlik önemli yaparsanızda zararı olmaz acil şifalar diliyorum.

Merhaba
Hpv yi ne kadar zamanda negatife çevirdiniz?

merhaba

merhabalar, izmirde yaşıyorum bana doktorunuzun adını verebilir misiniz?

merhabalar, izmirdeki doktorunuzun adını paylaşabilir misiniz benimle?

Ara kanama nasıl oluyor acaba? Erken regl gibi mi yoksa külotu kirletecek kadar gelip durması mı

Ara kanama nasıl oluyor acaba? Erken regl gibi mi yoksa külotu kirletecek kadar gelip durması mı
Bendeki erken regli gibi aşırı yopun kanamam oluyor ama renglim bittikten 1 hafta sonra başladığı için ve regli gibi kramplar girmediği için regli olmadığını tahmin ettim doktorumda bunu onayladı ara kanama oluyormuş fakat bendeki kadar yoğun olmaması gerekiyormuş normalde

Yasınız kaç acaba ben 46 oldugum için doktor menopoz başlangıcı olabilir dedi

Bir seoum saha olacak her ay mı oluyor bu sekilde? Benim son 6 ayda iki kere reglden 13-16. Günde başladı ama regl gibi şişlik yapıyordu

Yasınız kaç acaba ben 46 oldugum için doktor menopoz başlangıcı olabilir dedi
Ben 25 yaşındayım ama endometrium kanser riskim var bir kaç kez kitle saptandı sürekli doktor kontrolündeydim zaten bende direk aksi ispatlanana kadar kansersin diyip öyle yaklaşımda bulundular

Bir seoum saha olacak her ay mı oluyor bu sekilde? Benim son 6 ayda iki kere reglden 13-16. Günde başladı ama regl gibi şişlik yapıyordu
Benim 3 ay sürdü daha sonra ilaçlarla kanamayı kestiler ama yeniden oldu bu seferde kürtaj yöntemiyle rahim duvarımı kazıdılar çok kalın olduğu için kanama yapıyor olabilirmiş şubat ayında yapıldı bu henüz hiç ara kanama yaşamadım ama ara sıra pembemsi akıntım oluyor o kadar da olur diye düşünüyorum 3 ayda bir doktor kontrolüm var sıkıntı olsa söylerlerdi illaki şu an stabil durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…