G gamzegns Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 34 9 26 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #1 Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor.
Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor.
Anaymbenana Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 1.783 864 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #2 gamzegns .!.: Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla... Sonucunuzu atabilir misiniz kendi hpv testimle karşılaştırayim
gamzegns .!.: Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla... Sonucunuzu atabilir misiniz kendi hpv testimle karşılaştırayim
G gamzegns Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 34 9 26 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #3 Bu şekilde çıkmış
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2020 6.095 6.264 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #4 gamzegns .!.: Bu şekilde çıkmış Eki Görüntüle 3156871 Genişletmek için tıkla... Olması gereken değer negatifken, sizin malesef pozitif çıkmış. Endişe etmeyin. Bebeğiniz için bildiğim kadarıyla bir zararı bulunmuyor.
gamzegns .!.: Bu şekilde çıkmış Eki Görüntüle 3156871 Genişletmek için tıkla... Olması gereken değer negatifken, sizin malesef pozitif çıkmış. Endişe etmeyin. Bebeğiniz için bildiğim kadarıyla bir zararı bulunmuyor.
G gamzegns Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 34 9 26 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #5 joynss .!.: Olması gereken değer negatifken, sizin malesef pozitif çıkmış. Endişe etmeyin. Bebeğiniz için bildiğim kadarıyla bir zararı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah referans aralığı negatif çıktı işte normalde o kısımda sayı yazması gerek demişti doktor
joynss .!.: Olması gereken değer negatifken, sizin malesef pozitif çıkmış. Endişe etmeyin. Bebeğiniz için bildiğim kadarıyla bir zararı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah referans aralığı negatif çıktı işte normalde o kısımda sayı yazması gerek demişti doktor
N Naznil2006 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 4 2 39 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #6 gamzegns .!.: Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla... Hpv var ama Bebeğe hpv nin bir zararı yok.Korkmayın.Sadece siğil varsa Normal doğum yapmak sakıncalı olur ...Çok Geçmiş Olsun.
gamzegns .!.: Kızlar hamileyim hpv testi vermiştim hpv pozitif ama referans aralığı 0-0 negatif yazıyor iyice kafam karıştı ne anlama geliyor. Genişletmek için tıkla... Hpv var ama Bebeğe hpv nin bir zararı yok.Korkmayın.Sadece siğil varsa Normal doğum yapmak sakıncalı olur ...Çok Geçmiş Olsun.
G gamzegns Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 34 9 26 5 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #7 Naznil2006 .!.: Hpv var ama Bebeğe hpv nin bir zararı yok.Korkmayın.Sadece siğil varsa Normal doğum yapmak sakıncalı olur ...Çok Geçmiş Olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim pazartesi doktor kontrolü var bakalım neler olcak
Naznil2006 .!.: Hpv var ama Bebeğe hpv nin bir zararı yok.Korkmayın.Sadece siğil varsa Normal doğum yapmak sakıncalı olur ...Çok Geçmiş Olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim pazartesi doktor kontrolü var bakalım neler olcak
B Bmroz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 59 17 29 6 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #8 Bende test yaptıracam sağlık ocağından aradılar söylediler ama korkuyorum sonuç kötü gelirse diye işlem çok ağrılı mı
Bende test yaptıracam sağlık ocağından aradılar söylediler ama korkuyorum sonuç kötü gelirse diye işlem çok ağrılı mı
G gamzegns Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 34 9 26 7 Kasım 2022 Konu Sahibi gamzegns #9 Bmroz .!.: Bende test yaptıracam sağlık ocağından aradılar söylediler ama korkuyorum sonuç kötü gelirse diye işlem çok ağrılı mı Genişletmek için tıkla... Yok hayır işlem çok basit anlamıyorsunuz bile korkmayın.
Bmroz .!.: Bende test yaptıracam sağlık ocağından aradılar söylediler ama korkuyorum sonuç kötü gelirse diye işlem çok ağrılı mı Genişletmek için tıkla... Yok hayır işlem çok basit anlamıyorsunuz bile korkmayın.