HPV POZİTİF CİN3 LEEP SÜRECİM.

Size tekrar aynı kişiden mi geçti acaba?

Merhaba doktorunuz kim acaba? Nerede yaşıyorsunuz?

Rahimde yara olduğunu nasıl anladınız, hsv2 hangi test ile sonuç verdi

merhaba kolposkobiyi nerede yaptırdınız?

Yarın kolposkopi için doktora gideceğim. Bakalım ne diyecek. İnşallah yara veya hsv2 de yoktur. Çünkü hpv 16 68 var ve yoğun bir siğil ile uğraşıyorum. Bir de onlarla uğraşmak istemiyorum

Bende cin 3 ve ki67 yüksek miktarda saptanmış yani anormal yayılım gösterebilen hücre demekmiş korkuyorum bu siğilleri yıllar evvel anneme sorduğumda birley olmaz diyerek geçiştirmişti şuan kendi içimde tek başıma korkunç duygular içerisindeyim 29 yaşında bekarım leep operasyonuna tek başıma gideceğim korkuyorum ve bu siğillerle yıllarca yaşadığım için ekstra korkuyorum geç kalmış olmaktan en kısa zamanda bu illetten kurtulmak istiyorum herkese şifa diliyorum

Keşke yıllar önce gitseydiniz dr a. Ama işin güzel yanından bakmak gerekirse cin 3. Leep ile kurtulursunuz merak etmeyin Allah ın izniyle. Yarın mı leep iniz.

Keşke yıllar önce gitseydiniz dr a. Ama işin güzel yanından bakmak gerekirse cin 3. Leep ile kurtulursunuz merak etmeyin Allah ın izniyle. Yarın mı leep iniz.
5 gün sonra leep olacağım regl olduğum için tarih ertelendi çok korkuyorum operasyondan genel anestezi ile yapılacakmış

Hayır korkmayın yarım saatte bitecek herşey. Regl sonrası leep olmak en mantıklısı zaten. Benim de genel anestezi ile oldu
Sonrasında kanama çok oluyor mu kaç gün sürüyor ortalama ? Birde benim üst deri alanda karnıma doğru olan yerde beyaz beyaz leke şeklinde çok fazla siğil var onlar için nasıl bir işlem yapılıyor ?

Canım benim de hpv 16 53 59 pozitif cin 3 geldi. Ameliyat oldum leep işlemi pataolojiden sonuç bekledim. Tabi bu süreçte 2 ay cinsel ilişki yasak sınırlarım temiz geldi çok şükür. Ameliyat olduktan 3 ay sora gebe kaldım Şuan 3.5 aylık gebeyim. Tabi gebelikte leep ve bir düşük geçmişin olduğu için doçent doktora muayene oluyorum. Hem benim için hem benek için hemde rahim ağzı yetmezliği olmasın diye herşryi doktorum söylüyor. Hiç korkmayın cerrahi sınırlar temiz geldikten sonra başka bir sorun yoksa inşallah sizde gebe kalırsınız.

selam kızlar tekrardan cin 1 sonrası leep olmuştum Hacettepede Murat Gültekin hocaya bugün patoloji sonucuçlarım geldi tertemiz dedi doktorum 6 ayda bir takibe devam edeceğim.Hpv tekrar baktırmadım 3 ay sonra gittiğimde onada tekrar bakılır sanırım öncesinde farklı bir muayenehanede yatırdığım 16 hacettepeki leep dönemi bastırdığım 42 53 cıkmıştı.Sizde durumlar nasıl

Geçmiş olsun, gözünüz aydın

Kolposkopi sonucunuz direkt cın1 gelince mi leep oldunuz ve yaşınız kaçtı?

Ve Leep olmanızı Murat Hoca mı önerdi?

Geçmiş olsun, gözünüz aydın

Kolposkopi sonucunuz direkt cın1 gelince mi leep oldunuz ve yaşınız kaçtı?

Ve Leep olmanızı Murat Hoca mı önerdi?
Teşekkür ederim canım.Kolposkopiyi istanbulda olmuştum özel bir hastanede Murat hocanın yanına sonuçlarımla gitmiştim görüş almak için kendi orada tekrar kolposkopi ile bakmak istedi ve leep uyguladı yaşımdan dolayı almasının doğru olacagını söyledi.Yaşım 38 sigarada kullanıyorum malesef

Bekleyip riske atmaya hiç gerek yok dedi Çıkma patoloji sonucumdada cine dair bişey yazmadığı için oda cin1 mi geldi bilmiyorum açıkçası.Ama burdaki sonucum cin1 di evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…