- Konu Sahibi selinaagca
Reddit ekşi sözlük gibi bir site, insanlar çeşitli konularda deneyimlerini paylaşıyorlar. Bir de şunu hatırlatmak isterim; bu süreci geçiren kişi unutuyor ve bir daha bu konulara dönüp bakmıyor internette haliyle, ben olsam ben de bakmam olmuş bitmiş yani. Yazanların daha çok olumsuz deneyimler yaşayanlar olması da bu yüzden normal. Atlatan insan ne diye dönüp yazsın ki? Ben anormal smearim çıkınca birkaç kişiye söyledim, aa bende de oldu, leep oldum geçti, konizasyon oldu annem 10 sene önce geçti vs diyen bir sürü insan oldu. Konuyu açana kadar hiç haberim bile olmamıştı….Reddit nerede? Acı çekiyorum. İngiltere de rahim ağzı derneği sayfası buldum forum orası da ve 40 lı50 li 60 li yaşlarda bir kac kadinin yazisini okudum. Sayfayi turkce ce viri yapip okudugum icin bazi cumleler devrik ancak 20 yıldır hpv + bunlarla uğraşıyorlar bir kacinin durum kötüye gidiyor hatta tek eşliler. Bu yazılar bana inanılmaz acı verdi. Keşke burada 60 yaşında ve çok önceden atlattım negatif oldum bitti doktorların dediği gibi vücuttan atılıyor merak etmeyin yazanlar olsa.