- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.703
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Evet 19 yasinda ilk eşimden kapıştımHayırlı olsun inşallah, çok sevindim sizin adiniza..ne güzel olmuş. Yaşınız gencmis ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 19 yasinda ilk eşimden kapıştımHayırlı olsun inşallah, çok sevindim sizin adiniza..ne güzel olmuş. Yaşınız gencmis ama
merhaba umarım yorumumu görürsünüz, benim 6 sene önce hpv testim de hpv 16 çıkmıştı. 10 gün önce yeniden hpv testi yaptırdım hpv negatif çıktım tertemiz çıktı kurtulmuşum yani. smear sonucumu bekliyorum şimdi. şunu merak ediyorum hpv tehlikeli türleri taşımıyorsam yine de CIN 1 cın 2 CIN 3 gibi lezyonlara sahip olma durumum olur mu , yani smearim normal gelirse araştırdıgım kadarı ile doktorlar smear ve hpv temizse kolposkopi yapmak istemiyorlar. sizce hpv temiz oldugu halde bir sorunum varsa nasıl öğrenirim yoksa smear artı hpv temizse içim rahat etmeli ve boş mu vermeliyimVar evet vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren peygamber efendimizin de ovgusune mashar olmus bir baharat ağaç çeşiti iduhindi diye bir bitki cektirip balla karistirip bir tatli kaşığı yemistim her gün ve kesinlikle çay sekeri kanseri besleyen birsey kesinlikle cay sekerinden uzak durulmali caya atilmamali
Temizseniz problem olmaz çünkü lezyon olusma riskiniz yok yine de her sene smear vermeti unutmayalim her kadinin yapmasi gibi adiniza sevindimmerhaba umarım yorumumu görürsünüz, benim 6 sene önce hpv testim de hpv 16 çıkmıştı. 10 gün önce yeniden hpv testi yaptırdım hpv negatif çıktım tertemiz çıktı kurtulmuşum yani. smear sonucumu bekliyorum şimdi. şunu merak ediyorum hpv tehlikeli türleri taşımıyorsam yine de CIN 1 cın 2 CIN 3 gibi lezyonlara sahip olma durumum olur mu , yani smearim normal gelirse araştırdıgım kadarı ile doktorlar smear ve hpv temizse kolposkopi yapmak istemiyorlar. sizce hpv temiz oldugu halde bir sorunum varsa nasıl öğrenirim yoksa smear artı hpv temizse içim rahat etmeli ve boş mu vermeliyim
Merhaba bende de aynı türler pozitif çıktı yaşım 23 yaklaşık iki yıldır hpvyim sanırım yeni öğrendim siz ne kadar süre sonra öğrendiniz ben çok korkuyorum kanser miyim diye doktora gittim kolposkopiye gerek duymadı yaşım küçük olduğu için siz yaptırmış mıydınızEki Görüntüle 3428099
Umut olsun sizlere 4 sene önce bu illete eski eşim yüzünden yakalandim 3 tane. Yüksek riskli olmak uzere bende tam 11tane hpv turu vardi 5 aylık hamileyim sevinçten gözlerim dolu dolu oldu hikayem o kadar uzundu ki psikolojim alt üst olmuştu boşandım okudum calistim çay şekerini özellikle hayatimdan tamamen çıkardım zaten sigara alkol kesinlikle kullanmiyordum spor ve stressiz hayat ile kurtuldum lütfen konumu taşımayın yalvarırım bu dertle o kadar psikolojisini bozmuş kadin var ki onlara umut olsun istiyorum ayni yollardan bende geçtim
Ben yaptırdım türlerini de öğrenmistim size tavsiyem stresten uzak ve pozitif yaşamanız beslenmenize dikkat etmeniz bir de idu hindi diye bir bitki var onu balla karistirip günde bir tatli kaşığı yiyin bağışıklıgi guclendiriyor hpv artik enfeksiyon olarak geçiyor yani vucudunuzdan atabilirsinizMerhaba bende de aynı türler pozitif çıktı yaşım 23 yaklaşık iki yıldır hpvyim sanırım yeni öğrendim siz ne kadar süre sonra öğrendiniz ben çok korkuyorum kanser miyim diye doktora gittim kolposkopiye gerek duymadı yaşım küçük olduğu için siz yaptırmış mıydınız
Cin2 seviyesinde leep işlemi yaptırmadınız mı yoksa doktorunuz mu önermediBen yaptırdım türlerini de öğrenmistim size tavsiyem stresten uzak ve pozitif yaşamanız beslenmenize dikkat etmeniz bir de idu hindi diye bir bitki var onu balla karistirip günde bir tatli kaşığı yiyin bağışıklıgi guclendiriyor hpv artik enfeksiyon olarak geçiyor yani vucudunuzdan atabilirsiniz
Yaptırmadım doktorum önermediCin2 seviyesinde leep işlemi yaptırmadınız mı yoksa doktorunuz mu önermedi
Hangi doktora gittiniz peki hangi şehirYaptırmadım doktorum önermedi
Sehir hastahanesinde yaptirdim devletteHangi doktora gittiniz peki hangi şehir
Kaç yıl içinde negatife döndünüzSehir hastahanesinde yaptirdim devlette
2Kaç yıl içinde negatife döndünüz
Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah bir gün bende negatife döndüm olarak size geri dönüş yaparım
Hpv belli bir süre sonra tekrarlıyor mu acaba bir kaç yerde okudum tekrarlıyor diyorlar doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi miEki Görüntüle 3428099
Umut olsun sizlere 4 sene önce bu illete eski eşim yüzünden yakalandim 3 tane. Yüksek riskli olmak uzere bende tam 11tane hpv turu vardi 5 aylık hamileyim sevinçten gözlerim dolu dolu oldu hikayem o kadar uzundu ki psikolojim alt üst olmuştu boşandım okudum calistim çay şekerini özellikle hayatimdan tamamen çıkardım zaten sigara alkol kesinlikle kullanmiyordum spor ve stressiz hayat ile kurtuldum lütfen konumu taşımayın yalvarırım bu dertle o kadar psikolojisini bozmuş kadin var ki onlara umut olsun istiyorum ayni yollardan bende geçtim
Ben sordum öyle bir şey yok dedi Dr bana, doçente gittim en son. Hatta kızdı biraz üst üste soru sorunca, tertemizsin işte daha ne usteliyorsun gibi birşeyler dedi.Hpv belli bir süre sonra tekrarlıyor mu acaba bir kaç yerde okudum tekrarlıyor diyorlar doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi mi
Teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten negatif değilim şuan ama ya tekrarlarsa ilerleyen yaşlarda diye korkuyordumBen sordum öyle bir şey yok dedi Dr bana, doçente gittim en son. Hatta kızdı biraz üst üste soru sorunca, tertemizsin işte daha ne usteliyorsun gibi birşeyler dedi.
Her sene smear testi vermemiz gerekiyor bu daha önce hpv gecmisi olmayan insanlarda bile isteniyor rahim agzi kanser taramasi icin önce enfeksiyonu vucudunuzdan atin gerisini dusunmeyinTeşekkür ederim içim rahatladı gerçekten negatif değilim şuan ama ya tekrarlarsa ilerleyen yaşlarda diye korkuyordum
Hiç atamayacakmışım gibi geliyor sürekli kafama takıyorumHer sene smear testi vermemiz gerekiyor bu daha önce hpv gecmisi olmayan insanlarda bile isteniyor rahim agzi kanser taramasi icin önce enfeksiyonu vucudunuzdan atin gerisini dusunmeyin
Üzülmeyin atılıyor, ben de öyle düşünüyordum ama attım şükürler olsun kiHiç atamayacakmışım gibi geliyor sürekli kafama takıyorum
Atarsınız bende sizin gibiydim cok taktim ama psikolojik yipranmaktan baska birsey olmuyor ayrics stres yaparsanız zaten atamazsıniz stresten vs de uzak durmaniz lazim ben vucudumdan attim üzerine de iki sene sonra cocuk doğurdum kizim var iki aylik kendinizi yarin ölüyor mus gibi adapte etmeyinHiç atamayacakmışım gibi geliyor sürekli kafama takıyorum
Korkum bir kere de olsa eşimle birlikte oral birlikteliğimiz oldu ağız da varsa diye de endişe duyuyorum içimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor sizin dediğiniz baharatı aldım yeşil çay içiyorum doktorun verdiği takviye ilacını içiyorum ama ya ağızda da varsaAtarsınız bende sizin gibiydim cok taktim ama psikolojik yipranmaktan baska birsey olmuyor ayrics stres yaparsanız zaten atamazsıniz stresten vs de uzak durmaniz lazim ben vucudumdan attim üzerine de iki sene sonra cocuk doğurdum kizim var iki aylik kendinizi yarin ölüyor mus gibi adapte etmeyin