hpv16 negatif oldum!!

merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. sizinle aynı dönemlerde tanı almışız. benimde 16, 18 ve bir tür daha pozitifti maalesef. tedavim devam ediyor. ağustos da 3. aşım. tek kişiyle birlikte oldum ve maalesef ondan kaptım. tedavi süreci boyunca hiç cinsel birlikteliğiniz oldu mu peki? bir de 6 ay sonra mı test yaptırdınız
Bu arada tedavim devam ediyor yazmışsınız, ne tedavisi yapılıyor şu an ve nasıl? Dr bana tedavisi yok demişti sadece beslenmene çok dikkat et dedi ben de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama ahcc de aldım kullanıyorum

Benim de hpv 16 pozitif 😔 kendime daha yeni geliyorum ve atlatıyorum diyebilirim hayatımın en kötü anıydı öğrendiğim an. Ölcem hayat bitti sandım. Daha yaşayamadığım çok şeye ağladım. Daha çocuk doğuramadan neler geldi başıma diye günlerce her dakika ağladım. Şu an ağlamıyorum ama hala korkuyorum. 13 mayısta leep oldum cin2 sınırlar temiz geldi. Kasım ayında kontrole çağırdı. Smear ve hpv testi yapacak doktor bey yeniden. Öğrendiğim an aşımı oldum zaten. 2 dozum kaldı. Doktorum bana sadece c vitamini çinko ve d vitamini önerdi bir de aşı aşı aşı dedi. İnşallah ben de güzel haber alırım negatif olmak istiyorum. Anne olmak istiyorum. Hayatın çok kısa olduğunu anladım bu süreçte. Aslında hayatın bize güzel gün borcu yokmuş. Ben hep güzel günler ilerde kesim yaşanacak sanıyordum😔
Smeariniz temizmiydi

Merhabalar, benim smear sonucum negatifti, kolposkopi cin1 geldi, 2 doz aşı oldum 3. Dozu da Eylül'de olacağım. Ahcc kullanıyorum başka birşey yapmıyorum sigara ve alkol yok hiç olmadı. 37 yaşındayım çok genç değilim yani.
İnşallah negatife dönerim 🙏🏻

Merhabalar, benim smear sonucum negatifti, kolposkopi cin1 geldi, 2 doz aşı oldum 3. Dozu da Eylül'de olacağım. Ahcc kullanıyorum başka birşey yapmıyorum sigara ve alkol yok hiç olmadı. 37 yaşındayım çok genç değilim yani.
Döneceksiniz emin olun Allah'ın izniyle

Ahcc ne kullanıyorsunuz aceba hangi marka

Ahcc ne kullanıyorsunuz aceba hangi marka
2 kutu ahcc kendi markasından kullandım ilk iki ay japon firmasının kendi ürettiği yani, sonrasında hapyvir kullanamaya başladım ama açıkçası orjinal mi değil mi çok da emin olamıyorum, Ahcc markası olan Japonların ürettiği daha garanti çünkü clinicaltrials sayfasından İngilizce makalelerini ve faz 1 , faz2 sonuçlarıni inceledim çok iç açıcı gelmişti ancak fiyat olarak çok yüksek olduğu için bıraktım. Hapyvir fiyatı da hiç ucuz değil aslında 1950 sadece içerisinde 30 kapsül var 1 ay gidiyor diğeri 15 günde bitiyor ve 2200 du en son fiyatı.
Benim doktorum ilaçlara para vereceğine boğazıma harca iyi beslen daha iyi dedi.
Bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Her gün ev yoğurdu kefir vs tüketiyorum.
Kuruyemiş meyve falan yiyorum.
Normalde hiç dikkat etmezdim beslenmeke ama bu hpv belası çıkınca öğünlere çok dikkat ediyorum artık aç kalmıyorum ki bağışıklık düşmesin.
Allah herkese negatifi görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻

Ahcc yi nerden aldınız hapyvir trendyolda var ama anladığım kadarıyla diğerinden saha memnun kalmışınız onu nerden temin edebilirim aceba

X