- 12 Mayıs 2023
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi blackwhite141822
burda bu durumları yaşayan çok var konularda hep gördüm bende yazmak istedim böyle sıkıntı sorun yaşayan kullanıcının bir tanesi resim paylaşmış bende paylaşmak istiyorum apaçık oranın resmini atmıyorum lütfen eleştirmeyin kendimi çok kötü hissediyorum stres içindeyim ne yapacağımı bilemediğim için en azından yaşayanlardan yorum almak bir nebze de olsa içimi rahatlatacağı için sadece ( o kısmın resmini ) paylaşacağım nasıl şekilde olduğunu görmeniz açısından yoksa başka türlü burda derdimi cok zor açıklayacağım . Yardımcı olursanız çok sevinirim bugün doktora gittim bunlar Siğil değil dedi ama şüpheli dedi kafada soru işareti kaldı bir de kendi yapısı olabilir dedi bazı kadınların o bölgesinin böyle olduğunu söyledi doktorum da çok iyidir bilgilidir ama yine de içim içimi yiyor smear ve hpv testi verdim 2 haftaya çıkacakmış bu arada yaşım 24 Siğil olmasından çok korkuyorum . Doktora çıkarken tekrardan sordum korkuyorum hocam hala içimde bi endişe var sizce Siğil olma olasılığı var mı dedim bence Siğil değil onlar ama sonuçlar bi gelsin öyle konuşalım tekrardan dedi şimdi 2 hafta nasıl bekleyeceğim içim içimi yiyor araştırmaktan artık deli oldum her yerde Siğil olarak çıkıyor ama bugun vvs diye bir şey daha ogrendim acaba o mu diyorum ama sanırım pekte benzemiyor of ne yapicam biri yardımcı olsun lütfen göründüğü üzere 4 tane çıkıntı var neye benziyor hiç bilmiyorum