HPV mi VVS mi ?

blackwhite141822

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
48
8
28
burda bu durumları yaşayan çok var konularda hep gördüm bende yazmak istedim böyle sıkıntı sorun yaşayan kullanıcının bir tanesi resim paylaşmış bende paylaşmak istiyorum apaçık oranın resmini atmıyorum lütfen eleştirmeyin kendimi çok kötü hissediyorum stres içindeyim ne yapacağımı bilemediğim için en azından yaşayanlardan yorum almak bir nebze de olsa içimi rahatlatacağı için sadece ( o kısmın resmini ) paylaşacağım nasıl şekilde olduğunu görmeniz açısından yoksa başka türlü burda derdimi cok zor açıklayacağım . Yardımcı olursanız çok sevinirim bugün doktora gittim bunlar Siğil değil dedi ama şüpheli dedi kafada soru işareti kaldı bir de kendi yapısı olabilir dedi bazı kadınların o bölgesinin böyle olduğunu söyledi doktorum da çok iyidir bilgilidir ama yine de içim içimi yiyor smear ve hpv testi verdim 2 haftaya çıkacakmış bu arada yaşım 24 Siğil olmasından çok korkuyorum . Doktora çıkarken tekrardan sordum korkuyorum hocam hala içimde bi endişe var sizce Siğil olma olasılığı var mı dedim bence Siğil değil onlar ama sonuçlar bi gelsin öyle konuşalım tekrardan dedi şimdi 2 hafta nasıl bekleyeceğim içim içimi yiyor araştırmaktan artık deli oldum her yerde Siğil olarak çıkıyor ama bugun vvs diye bir şey daha ogrendim acaba o mu diyorum ama sanırım pekte benzemiyor of ne yapicam biri yardımcı olsun lütfen 😔 göründüğü üzere 4 tane çıkıntı var neye benziyor hiç bilmiyorum

IMG_0143.jpeg

Öncelikle sakin olun, gereken testleri vermişsiniz zaten çok şüphe duyuyorsanız cildiyeye randevu alabilirsiniz bu süreçte de ilişki veya kıllarınızı almadan gözlemleyebilirsiniz. Ben sanmıyorum siğil olduğunu bunların bazen enfeksiyonlar da bu tarz şeyler yapabiliyor ola ki siğil ve hpv siniz zaten yaşınız çok genç ki siğil yapan tipler bağışıklığınızı yenecek tiplerdir.

Öncelikle sakin olun, gereken testleri vermişsiniz zaten çok şüphe duyuyorsanız cildiyeye randevu alabilirsiniz bu süreçte de ilişki veya kıllarınızı almadan gözlemleyebilirsiniz. Ben sanmıyorum siğil olduğunu bunların bazen enfeksiyonlar da bu tarz şeyler yapabiliyor ola ki siğil ve hpv siniz zaten yaşınız çok genç ki siğil yapan tipler bağışıklığınızı yenecek tiplerdir.
Siz böyle söyleyince içim biraz da olsa rahatladı çok sağolun moral oldunuz insallah enfeksiyon kaynaklıdır yada sıradan basit bir şeydir insan ister istemez korkuyor cildiye bölümü genital bölgeye bakıyor mu peki ? Hep sabit duruyor bunlar neredeyse 1 yıldır var diyebilirim ama hep sabit adetini bilmiyorum önceden hiç resim çekip incelemedim ama son zamanlarda kafama takıldı acaba bu ne diye resmini çekince böyle 4 tane çıkıntı olduğunu fark ettim

İdrar deliginin altinda vajina deliginin üstünde söyle söyleyim iki elinizle iç duda ve dış dudağı sağlı sollu iki tarafı da ayirdiginizdaki bolge
Anladım. Bende var o şekilde ama dış dudak kısmında ben yağ bezesi olabilir mi diye düşündüm. 3 yıldır evliyim eşimde öyle bir şey yok çünkü bildiğim kadarıyla cinsel yolla bulaşıyormuş

Siz böyle söyleyince içim biraz da olsa rahatladı çok sağolun moral oldunuz insallah enfeksiyon kaynaklıdır yada sıradan basit bir şeydir insan ister istemez korkuyor cildiye bölümü genital bölgeye bakıyor mu peki ? Hep sabit duruyor bunlar neredeyse 1 yıldır var diyebilirim ama hep sabit adetini bilmiyorum önceden hiç resim çekip incelemedim ama son zamanlarda kafama takıldı acaba bu ne diye resmini çekince böyle 4 tane çıkıntı olduğunu fark ettim
Merhaba evet cildiye de bakabilir ve siğil olsalardı sanırım çoğalırlardı hatta siğil sahibi insanlar kıllarını bile bir süre alamıyor yayılıp çoğalmaması için. Uzun zamandır varsa siğille alakası yoktur diye düşüniyorum dediğim gibi siğilin çok kısa zamanda yayıldığını söylüyor herkes

Merhaba evet cildiye de bakabilir ve siğil olsalardı sanırım çoğalırlardı hatta siğil sahibi insanlar kıllarını bile bir süre alamıyor yayılıp çoğalmaması için. Uzun zamandır varsa siğille alakası yoktur diye düşüniyorum dediğim gibi siğilin çok kısa zamanda yayıldığını söylüyor herkes
Bazı yerlerde de yayılmadan da kalıyor diye yazılar gördüm artik arastir araştır beynimi yicem . Dua edin olmasın nolur yani aylardır var bir sene oldu mu bilmiyorum ama hiç öyle kaç tane var ne kadar var hiç incelemedim doktor da görür görmez değil ama şüpheli dedi insallah kendiliginden olan normal bir şeydir sizin o bölgede elinize gelen tırtıklı bir şey var mı peki ? Bir önceki arkadaşa bir resimde göstermiştim mor olan kısım diye bir de sigiller aynı kökte bir sürü çıkıyor diye duydum ama bu attığım resimdeki gibi oluyor mu sigil bilmiyorum bir de hangi renk oluyor acaba umarım değillerdir 😒

Merhaba tekrar son durumunuz nedir bilmiyorum ama bence bunlar siğil değil. Maalesef benim erkek arkadaşımda çıktı siğil, şu an korkudan bakmıyorum bende var mı yok mu bilmiyorum doktora gideceğim. Ama ondan gördüğüm kadarıyla siğil daha çok et parçası şeklinde oluyor

Merhaba tekrar son durumunuz nedir bilmiyorum ama bence bunlar siğil değil. Maalesef benim erkek arkadaşımda çıktı siğil, şu an korkudan bakmıyorum bende var mı yok mu bilmiyorum doktora gideceğim. Ama ondan gördüğüm kadarıyla siğil daha çok et parçası şeklinde oluyor
Henüz daha sonuçlarım çıkmadı sizin gördüğünüz nasıl bir şey acaba böyle mi netten buldum neye benziyor tam olarak hala korkuyorum açıkçası umarım böyledir de bendekinden değildir sonucum umarım temiz çıkar bekliyorum 3 güne çıkar haber veririm size 😕

IMG_0846.jpeg

Henüz daha sonuçlarım çıkmadı sizin gördüğünüz nasıl bir şey acaba böyle mi netten buldum neye benziyor tam olarak hala korkuyorum açıkçası umarım böyledir de bendekinden değildir sonucum umarım temiz çıkar bekliyorum 3 güne çıkar haber veririm size 😕

Eki Görüntüle 3511838
Merhaba hayır daha çok et beni şeklinde kahverengi

Evet ben de olacağım eminim zaten bulaştığına maalesef :KK43:
Umarım yoktur şans işi belki bulaşma olmaz siz yine de dikkat edin bir daha beraber olmayın yada aşısı var onu vurulun hpv testi kesin yaptırın . insallah bulaşma olmamıştır 🙏🏼 umarım benimde yoktur gerçekten bunlar sigil değildir çok korkutucu geliyor kulağa göze 😑

X