- 22 Kasım 2019
- 29
- -33
-
- Konu Sahibi YengecHatunu
Full aktifim delik olsun yeter dedi suan zaten soylenecek soz kalmadiÇok fazla detay vermeden keşke sadece hpv virüsünü sorsaydın kardeşim insanın mahremiyet duyguau olmalı yaa
Aslinda cok zor degil okumak. Faydaniz dokunmayacaksa bu forumda neden varsiniz? Ilginc..
İlginç bence sen kendini sorgula hastalıgı boşver böyle bi insanla nasıl bi ilişki yaşaya bilirsin nasıl bi hayat sürdüre bilirsinFull aktifim delik olsun yeter dedi suan zaten soylenecek soz kalmadi
Bacım naptın yaMerhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
Yapamam tabiki. Soku atlatmaya calisiyorum suan. Belki oylesine takilmistir oyle degildir dedm ama maalesef.. midem bulandi suanİlginç bence sen kendini sorgula hastalıgı boşver böyle bi insanla nasıl bi ilişki yaşaya bilirsin nasıl bi hayat sürdüre bilirsin
Herkes herseyi soruyor burasi bu yuzden yok mu? Herseyi konusmak icin? Okumayin o zaman.Oha demişim kk de olmak bunların muhabbetini yapmak mı, yapmayın ya iyyyyy yaniMune serbest mi bu kadarı bilemiyorum ama
Bencede. Son soyledigi cumle tiksindirdi zaten. Ilgim alakam kalmadi. Buz gibiyim suan.Bacım naptın ya
Öğk
Özelden yazsana bana konuşalım durumuna uzaktan benzeyen bi olay yaşadım bendeYapamam tabiki. Soku atlatmaya calisiyorum suan. Belki oylesine takilmistir oyle degildir dedm ama maalesef.. midem bulandi suan
Tam yerine sormuşsunuz hahahahBiseksüel ise sizden hoşlanması da normal sonuçta. İlişki yaşamak kısımları için bir şey diyemem. :)
Gayet gercek bu durum. Duygular soz konusu oldugunda hersey geride kaliyor maalesef. Ancak ben kararimi verdim zaten. Uzaklastim suan kafa olarak. Bilgiler icin sagolun. Herseyin farkindayim zaten. Sadece benimki lutfen oyle olmasin umuduydu. O ds yok oldu zaten.Gerçek olduğunuzu düşünmüyorum ama başlık itibariyle benzer durumda birilerinin işine yarayabilir diye yazıyorum.
1.HPV tensel temasla bulaştığı için kasık bölgesinde varsa prezervatif de koruyucu olmaz. Hele ki siğil şeklinde aktif bir hpv varsa tedavi olana kadar hiçbir şekilde temas etmemek gerekir.
Bu durum "çaresi birlikte bulunacak" bir durum değil. Kaç yaşında koca adam, sağlığını bu şekilde umursamıyorsa sizi ilgilendiren bir şey yok ortada. Sorumluluğunu alması lazım.
HPV kadında siğilden rahim ağzı kanserine, oral yolla bulaş durumunda ağıziçi ve dil kanserine kadar birçok soruna yol açma ihtimali oan bir şey. Risk sizin.
2. Biseksüelse size yaklaşmaması için bir sebep yok. Gay arkadaşıyla yakınlaşması biseksüel olduğu için veya bi-curious denilen, Türkçe'de bi-meraklı olarak geçen yönelimden dolayı olabilir. Yani aslen heteroseksüel olup gayliği deneyimlemek istemiş olabilir.
*Ancak bu şekilde çokeşli bir cinsel hayatı olan adamın HPV dışında hivden hepatite, frengiden gonoreye birçok farklı cinsel yolla bulaşan hastalığı olabilir. Emin olmadan balıklama atlamayın bence.
YazdimÖzelden yazsana bana konuşalım durumuna uzaktan benzeyen bi olay yaşadım bende
her sorunuzun cevabı uzak durun. sormamışsınız ama kendisi o kadar rahatken sizi kıskanması da anormal. ayrıca polat alemdar gibi konuşan insandan da uzak duracaksın yine ölüme gelirim nedir ya? ben de 24 yaşındayım bi de nacizane tavsiyem 28-29 yaşında erkekler akıllanmaya ve çok kandırmaya müsait biz de daha saf oluyoruz haberiniz olsun.Merhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
gözünüz kapalı mı olacaktı da görmeyecektiniz? hpv kamerada çıkıyor ama gözünüzle göremiyor musunuz? ayrıca kadın olduğunuzu da düşünmüyorum kullandığınız tabirlerden belli.kullandığınız tabileri ve cinsiyet şüphemi yönetime bildiriyorum.hem bilinçli olmak böyle bir şey değil sen çok yanlış anlamışsın.Yeni tanistik sayilir evet.. herkes herseyi konusuyor artik bence utanacak bi durum olmamali. Bilincsizlik yuzunden hastaliklar kol geziyor.. foto atmasaydik belki direkt oral yapip hasta olacaktim
. Biraz genis dusunelim lutfen
Zaten bulantıdan yerimde duramıyorum bide bu çıktıBencede. Son soyledigi cumle tiksindirdi zaten. Ilgim alakam kalmadi. Buz gibiyim suan.
emin değilsen sor.nudelar havada uçarken sorun yok ama bunu sormaya mı utanıyorsunuz?Hayir boyle dsunmuyorum. Benimle olduktan sonra hersey farkli olabilir. Ancak cinsel yoneliminden emin degilim. Soeun bu. Belki sadece takildi kendisi oyle hissetmiyor,ilgisi yok. Olamaz mi? Hic biseye sasirmiyorum artik ben. Yedigim onca kaziktan sonra bana durustce anlatmasi bile benim gozumde +dir. Gizleyip yillar sonra bosnanlar bile var. Ben en azndan bazi seyleri bilip ona gore davranicam. Zaten sorumu dikkatli okursaniz bnim de korktugum ve karsi oldugum anlasilir bence.