Hpv li biriyle iliskiye girmek,oral yapmak?

Bacım naptın ya
Öğk

İlginç bence sen kendini sorgula hastalıgı boşver böyle bi insanla nasıl bi ilişki yaşaya bilirsin nasıl bi hayat sürdüre bilirsin
Yapamam tabiki. Soku atlatmaya calisiyorum suan. Belki oylesine takilmistir oyle degildir dedm ama maalesef.. midem bulandi suan

Hiii hiii herkes kimseye söylemediği bütün mahremiyetini buraya döksün diye var burası, ne diyim Allah yolunu açık etsin, hayra ulaştirsin erkeksin yada kadın bilmiyorum ama sonun hayra gitmediği kesin .. göz göre göre bile bile diyecek birşey yok...

Tam yerine sormuşsunuz hahahah Biseksüel ise sizden hoşlanması da normal sonuçta. İlişki yaşamak kısımları için bir şey diyemem. :)
Gayet gercek bu durum. Duygular soz konusu oldugunda hersey geride kaliyor maalesef. Ancak ben kararimi verdim zaten. Uzaklastim suan kafa olarak. Bilgiler icin sagolun. Herseyin farkindayim zaten. Sadece benimki lutfen oyle olmasin umuduydu. O ds yok oldu zaten.

Sanane elalemin döküntüsünden hastalıklısından yaa. İnsanlara verdiğiniz değerini yarısını kendinize verseydıniz eğer adam bugün sana popomuda yalar mısın diyemezdi. Öyk yaaa hakikaten Öyk. O kadar değersiz misin yaa.------- hayır bi ilişki başlar doğaçlama bişeyler yaşarsın olur olmaz falan ama peşin peşin popomu yala diyen adam zevkinin peşinde olan biridir aşk sevgi oldugunu zannediyorsan yanılıyorsun çok. Haberin olsun. Sonra ah vah et poposunu bile şey etmiştim diye. Git pırıl pırıl birilerini bul çok mu aradın bu adamcığı.

her sorunuzun cevabı uzak durun. sormamışsınız ama kendisi o kadar rahatken sizi kıskanması da anormal. ayrıca polat alemdar gibi konuşan insandan da uzak duracaksın yine ölüme gelirim nedir ya? ben de 24 yaşındayım bi de nacizane tavsiyem 28-29 yaşında erkekler akıllanmaya ve çok kandırmaya müsait biz de daha saf oluyoruz haberiniz olsun.

Yeni tanistik sayilir evet.. herkes herseyi konusuyor artik bence utanacak bi durum olmamali. Bilincsizlik yuzunden hastaliklar kol geziyor.. foto atmasaydik belki direkt oral yapip hasta olacaktim
. Biraz genis dusunelim lutfen
gözünüz kapalı mı olacaktı da görmeyecektiniz? hpv kamerada çıkıyor ama gözünüzle göremiyor musunuz? ayrıca kadın olduğunuzu da düşünmüyorum kullandığınız tabirlerden belli.kullandığınız tabileri ve cinsiyet şüphemi yönetime bildiriyorum.hem bilinçli olmak böyle bir şey değil sen çok yanlış anlamışsın.

Bikac aya kalmaz burda konu acarsiniz sevgilim ve sevgililerimizle grup yaparken hastalik kaptim diye. Bizde size boşverin doğru insan o sonuçta deriz.

Nasil mideniz kaldiriyor aklim almiyor ya.!

emin değilsen sor.nudelar havada uçarken sorun yok ama bunu sormaya mı utanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…