Hpv li biriyle iliskiye girmek,oral yapmak?

Baştan aşağı iğrenç bir paragraf

Gay arkadaşını sadece oralla bıraktığına inanmıyorum. Ve gayler arasında bi muhabbet varmış bi kere yapan bi daha yaparmış. Biseksüel değilseniz işiniz çok zor bi zaman sonra sizden cinsel anlamda sıkılma durumu var. Bi de vurduran bi erkekle birlikte olmak... galiba ben homofobigim...

hic beklemeden terket daha fazla bağlanmadan ne demek grup seksi, gay ark ina oral yaptırmış falan bune sapkınlık,sade hpv olsa dua et neler vardir yol yakınken iyi düşün

cinsel hayatlar acisindan cok cesitlilige saygi duyan biri olarak fantazileriniz icin birsey diyemem ama saglik konusu olursa durup iki kere düsünceksin . yani disarida saglikli olan bir sürü insan var hetoro , lez, bi, gay secim senin ama önce saglik de her zaman . cinsellik bir süre zevk verirken sagligina her zaman ihtiyacin oldugunu unutma.

Valla canım bu hastalık zar zor vücuttan atılıyor daha önce görseydim şu yorumu çok şey anlatırdım sana ama gençsin güzelsin neden kendini üzeceksin ki hayatta sağlıktan can dan önemli bir şey mi var sence? Hayatının gerçek aşkı olsaydı böyle bir rahatsızlığı bir başkasına bulaştırma riskine girmezdi çok ciddi bir şey kendi rızan dahi olsa şurada bir sürü yorum var bir çoğu da bu rahatsızlağa mensup bende dahil hayatını doktor kapılarında gezerek heba etme burdan daha dikkatli olman gerektiğini görmen gerekir

Tüm gardımı aldım kızım sen kafanı mı kurtardınla başlayıp paragraflar döşeyecektim ki eski konu olduğunun farkına varıp, biraz relaxing. Tanrı aklı vermiş biraz da kullanmak bizlere kalmış. Kullanın ya bedava… bir de sükseli konuları uyandırmayın. Heyecan yaptım burada, kursağımda kaldı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…