Hpv li biriyle iliskiye girmek,oral yapmak?

Yani sen uzak durman gerektigini idrak edemiyor musun bu ne sacma gereksiz iğrenc bir konu adam bildigin sapik yok gay ler ile yok biseksüel yahu sen kadınsın adam gibi birini bulsana miden nasıl kaldırıyor böyle birini..
Kaldirmiyo zaten ki bu soruyu sordum.. duygusal nlamda etkilendim cunku. Bu durumdan siyrilmam gerek farkindayim ama duygularim agir basiyor. Biliyorum ne igrenc bi durum oldugunu.

Bu kadar mı sevgiye açsın da böyle leş bir adamın sadık sevgili olacağına inanıyosun. Kendinize gelin allah aşkına ya adam grup yapmış adam erkekle cinsellik yaşamış sana kıçımı yala diyor ama sen o biseks değil diyorsun ...değil bu adam her türlü aldatır seni hatta kendi ortamına kaynaştırır bide hastalık kapcan ondan hayalindeki gibi pure love olayı yok kendine adam gibi birini bul bence

Nihayet insan gibi cevap veren cikti. Aldatildiktan sonra gunluk takilmaya basladigini soyledi. Bende aldatildiktan sonra erkeklerden tiksindim. Flort bile etmedim senelerce kimseyle. Belki o da bu bunalim halindeyken bunlara yoneldi. Sapkin olsa benden hoslanmazdi dimi? Acikca herseyini soyledi zaten bana. Tercih benim yani. Istemezsem gayet yakisikli biri yalniz kalmaz. Tehlikeli biri bencede. Ama onu anliyorum. Bende duugusalim ve fazla deger veriyorum. Bu da beni yanildigimda aksi dogrultuda hircin kalpsiz ruhsuz ve bazi seylere acik,savunmasiz yapiyor. Aklim hala onda. Tersledim hoslanmadim bunlardan ama icim gidiyo. Hic mi umut yok? Tam kendim gibi birini buldum derken ondan vazmigecmeliyim?

Kadinlar zevk aliyorsa erkekler de oradan alabilir. sizi goren de melek zannedecek. Herkes ne kadar da masummus meger. Bi gunahkar bizmisiz vay anasini ya. Kusura bakmayin vallahi cidden.
Ben sana Erkekler ordan zevk alamazmi demisim? Herkes masum siz gunahkarmi demisim? Kendin calıp kendin oynama. Sana gore zevk veren sey benim icin mide bulandirici diye senden ozur dileyemem. Neyse sana fantazi dunyanda basarılar

Acikcasi cinsel yonelimine basta sirf sevdiginiz icin ona uyum saglamaya calisirsiniz, belki bi sure mutlu da olursunuz. Sonra istediginiz iliski tarzinin bu olmadigini anlarsiniz ve gene bi yikim yasarsiniz. Olan size olur. Tercih sizin secim sizin. Bu hayatta sizin. Sordunuz diye yaziyorum. %99.9 sonu pismanlik olur yasadiklarinizin. Kendinizi sevin, deger verin, once "ben" demeyi ogrenin.

Sende surekli aldatilsan kandirilsan belki ilk kalbini acana drustce hayatini anlatana gidersin emin ol.

Peki tesekkur ederim gorusleriniz icin. Tekrar tekrar dusunecegim. Sagolun.

birde ne dikkatimi çekti biliyormusun

herkese cevap vermişsin birtek bana alıntı yapmamışsın

PİS SAPIKKKKK
Neyin kafasini yasiyosun sen ya? herkes mukemmel cidden bugun bikez daha anladim... Benim herhangi sapkinligim yok. Ancak gorudgun gibi saygim var herkese. Once insanliktan nasibinizi alin bence. Hayatta hersey herkesin basina gelebilir. Oyle bi an olur ki bu agzinizdan cikan her kelime karsidaki icin onem arz eder. Ve koseye sikisip kalirisniz. Ama ben sizin gibi kotu kalpli degilim. Basiniza gelsin de anlayin demeyecegim. Allaha havalesinz.

Ben sana Erkekler ordan zevk alamazmi demisim? Herkes masum siz gunahkarmi demisim? Kendin calıp kendin oynama. Sana gore zevk veren sey benim icin mide bulandirici diye senden ozur dileyemem. Neyse sana fantazi dunyanda basarılar
Sagolun o zaman ne diyim.

Gayler hem kadinla hem de erkekle birlikte olurlar (tanıdığım biri var ondan biliyorum)
Duygusal anlamda hoşlaniyorsunuz anliyorum ama bu kendinizi bile bile atese atmak degil midir?
Doktora gitmeyi istiyor mu onu bile bilmiyorsun canım..
Bence sadece arkadaş kalin hastalık kapmayın..

Kadinlardan hoslaniyo fake hesap acip irdeledim. Gay degil. Ama gaylere sakso cektiriyomus. Yani ben biseksuel oldugunu dusunmuyorum sadece kotu bi cevresi ve fantazi dunyasi var gibi.. Hastalik ve doktor konusunda bilmiyorum dusuncesi ne. Sun konusmiyoruz zaten. Geri donus yapsam mi bilmiyorum. Hala aklimda...

Gerçek olduğunuzu düşünmüyorum ama başlık itibariyle benzer durumda birilerinin işine yarayabilir diye yazıyorum.

1.HPV tensel temasla bulaştığı için kasık bölgesinde varsa prezervatif de koruyucu olmaz. Hele ki siğil şeklinde aktif bir hpv varsa tedavi olana kadar hiçbir şekilde temas etmemek gerekir.

Bu durum "çaresi birlikte bulunacak" bir durum değil. Kaç yaşında koca adam, sağlığını bu şekilde umursamıyorsa sizi ilgilendiren bir şey yok ortada. Sorumluluğunu alması lazım.
HPV kadında siğilden rahim ağzı kanserine, oral yolla bulaş durumunda ağıziçi ve dil kanserine kadar birçok soruna yol açma ihtimali oan bir şey. Risk sizin.

2. Biseksüelse size yaklaşmaması için bir sebep yok. Gay arkadaşıyla yakınlaşması biseksüel olduğu için veya bi-curious denilen, Türkçe'de bi-meraklı olarak geçen yönelimden dolayı olabilir. Yani aslen heteroseksüel olup gayliği deneyimlemek istemiş olabilir.

*Ancak bu şekilde çokeşli bir cinsel hayatı olan adamın HPV dışında hivden hepatite, frengiden gonoreye birçok farklı cinsel yolla bulaşan hastalığı olabilir. Emin olmadan balıklama atlamayın bence.

Yapmayın geri dönüş ya arkadaş kalin ya da hiç görüşmeyin..ilk önce kendinizi düşünmelisiniz sonra aşk..bile bile hastalik kapmayı mı istiyorsunuz

Allah senin gibi fakeleri yok etsin erkek oldugun asikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…