- 22 Kasım 2019
- 29
- -33
-
- Konu Sahibi YengecHatunu
Kadinlar zevk aliyorsa erkekler de oradan alabilir. sizi goren de melek zannedecek. Herkes ne kadar da masummus meger. Bi gunahkar bizmisiz vay anasini ya. Kusura bakmayin vallahi cidden.
Kaldirmiyo zaten ki bu soruyu sordum.. duygusal nlamda etkilendim cunku. Bu durumdan siyrilmam gerek farkindayim ama duygularim agir basiyor. Biliyorum ne igrenc bi durum oldugunu.Yani sen uzak durman gerektigini idrak edemiyor musun bu ne sacma gereksiz iğrenc bir konu adam bildigin sapik yok gay ler ile yok biseksüel yahu sen kadınsın adam gibi birini bulsana miden nasıl kaldırıyor böyle birini..
Grup,gay,arka delik, biseksuellik, paylasmak istemeyen kiskanc bi adam, seven bi kadin,hpv vurusu, beyaz kabarciklar ve daha bi suru şey...iyi misiniz siz? Bi de özünde iyi biridir belki diyorsuz hala...
Nihayet insan gibi cevap veren cikti. Aldatildiktan sonra gunluk takilmaya basladigini soyledi. Bende aldatildiktan sonra erkeklerden tiksindim. Flort bile etmedim senelerce kimseyle. Belki o da bu bunalim halindeyken bunlara yoneldi. Sapkin olsa benden hoslanmazdi dimi? Acikca herseyini soyledi zaten bana. Tercih benim yani. Istemezsem gayet yakisikli biri yalniz kalmaz. Tehlikeli biri bencede. Ama onu anliyorum. Bende duugusalim ve fazla deger veriyorum. Bu da beni yanildigimda aksi dogrultuda hircin kalpsiz ruhsuz ve bazi seylere acik,savunmasiz yapiyor. Aklim hala onda. Tersledim hoslanmadim bunlardan ama icim gidiyo. Hic mi umut yok? Tam kendim gibi birini buldum derken ondan vazmigecmeliyim?Sanirim sizi suan ciddiye almaya başliyorum
Sevgi açliginizi boyle bir sapigin kullanmasina izin vermeyin lutfen. Size yaptigi sey durustluk degil sizi kullanma yolunda ilk adim. Daha 25 yasindasin belli ki karsina hep bu tip insanlar cikmis, ama inan her erkek boyle degil. Ben seni fake sandim şakaya aldim lakin ciddiysen ablan olarak gor beni ve lutfen uzak dur boyle bi adamdan.
Ben sana Erkekler ordan zevk alamazmi demisim? Herkes masum siz gunahkarmi demisim? Kendin calıp kendin oynama. Sana gore zevk veren sey benim icin mide bulandirici diye senden ozur dileyemem. Neyse sana fantazi dunyanda basarılarKadinlar zevk aliyorsa erkekler de oradan alabilir. sizi goren de melek zannedecek. Herkes ne kadar da masummus meger. Bi gunahkar bizmisiz vay anasini ya. Kusura bakmayin vallahi cidden.
Acikcasi cinsel yonelimine basta sirf sevdiginiz icin ona uyum saglamaya calisirsiniz, belki bi sure mutlu da olursunuz. Sonra istediginiz iliski tarzinin bu olmadigini anlarsiniz ve gene bi yikim yasarsiniz. Olan size olur. Tercih sizin secim sizin. Bu hayatta sizin. Sordunuz diye yaziyorum. %99.9 sonu pismanlik olur yasadiklarinizin. Kendinizi sevin, deger verin, once "ben" demeyi ogrenin.Nihayet insan gibi cevap veren cikti. Aldatildiktan sonra gunluk takilmaya basladigini soyledi. Bende aldatildiktan sonra erkeklerden tiksindim. Flort bile etmedim senelerce kimseyle. Belki o da bu bunalim halindeyken bunlara yoneldi. Sapkin olsa benden hoslanmazdi dimi? Acikca herseyini soyledi zaten bana. Tercih benim yani. Istemezsem gayet yakisikli biri yalniz kalmaz. Tehlikeli biri bencede. Ama onu anliyorum. Bende duugusalim ve fazla deger veriyorum. Bu da beni yanildigimda aksi dogrultuda hircin kalpsiz ruhsuz ve bazi seylere acik,savunmasiz yapiyor. Aklim hala onda. Tersledim hoslanmadim bunlardan ama icim gidiyo. Hic mi umut yok? Tam kendim gibi birini buldum derken ondan vazmigecmeliyim?
Sende surekli aldatilsan kandirilsan belki ilk kalbini acana drustce hayatini anlatana gidersin emin ol.Bu kadar mı sevgiye açsın da böyle leş bir adamın sadık sevgili olacağına inanıyosun. Kendinize gelin allah aşkına ya adam grup yapmış adam erkekle cinsellik yaşamış sana kıçımı yala diyor ama sen o biseks değil diyorsun ...değil bu adam her türlü aldatır seni hatta kendi ortamına kaynaştırır bide hastalık kapcan ondan hayalindeki gibi pure love olayı yok kendine adam gibi birini bul bence
Peki tesekkur ederim gorusleriniz icin. Tekrar tekrar dusunecegim. Sagolun.Acikcasi cinsel yonelimine basta sirf sevdiginiz icin ona uyum saglamaya calisirsiniz, belki bi sure mutlu da olursunuz. Sonra istediginiz iliski tarzinin bu olmadigini anlarsiniz ve gene bi yikim yasarsiniz. Olan size olur. Tercih sizin secim sizin. Bu hayatta sizin. Sordunuz diye yaziyorum. %99.9 sonu pismanlik olur yasadiklarinizin. Kendinizi sevin, deger verin, once "ben" demeyi ogrenin.
Neyin kafasini yasiyosun sen ya? herkes mukemmel cidden bugun bikez daha anladim... Benim herhangi sapkinligim yok. Ancak gorudgun gibi saygim var herkese. Once insanliktan nasibinizi alin bence. Hayatta hersey herkesin basina gelebilir. Oyle bi an olur ki bu agzinizdan cikan her kelime karsidaki icin onem arz eder. Ve koseye sikisip kalirisniz. Ama ben sizin gibi kotu kalpli degilim. Basiniza gelsin de anlayin demeyecegim. Allaha havalesinz.birde ne dikkatimi çekti biliyormusun
herkese cevap vermişsin birtek bana alıntı yapmamışsın
PİS SAPIKKKKK
Sagolun o zaman ne diyim.Ben sana Erkekler ordan zevk alamazmi demisim? Herkes masum siz gunahkarmi demisim? Kendin calıp kendin oynama. Sana gore zevk veren sey benim icin mide bulandirici diye senden ozur dileyemem. Neyse sana fantazi dunyanda basarılar
10 senelik insan da ayni 1 gunluk insan da. Kalbine bakilan da ayni s.k.ne bakilan da. Hic bi fark yok sonuc hic degismiyo emin ol. Karakterin k si yok hic kimsede. Biraz empati.şeyine bakıp karar vermiş iyi bir insan olduguna
Kadinlardan hoslaniyo fake hesap acip irdeledim. Gay degil. Ama gaylere sakso cektiriyomus. Yani ben biseksuel oldugunu dusunmuyorum sadece kotu bi cevresi ve fantazi dunyasi var gibi.. Hastalik ve doktor konusunda bilmiyorum dusuncesi ne. Sun konusmiyoruz zaten. Geri donus yapsam mi bilmiyorum. Hala aklimda...Gayler hem kadinla hem de erkekle birlikte olurlar (tanıdığım biri var ondan biliyorum)
Duygusal anlamda hoşlaniyorsunuz anliyorum ama bu kendinizi bile bile atese atmak degil midir?
Doktora gitmeyi istiyor mu onu bile bilmiyorsun canım..
Bence sadece arkadaş kalin hastalık kapmayın..
Gerçek olduğunuzu düşünmüyorum ama başlık itibariyle benzer durumda birilerinin işine yarayabilir diye yazıyorum.Merhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
Kadinlardan hoslaniyo fake hesap acip irdeledim. Gay degil. Ama gaylere sakso cektiriyomus. Yani ben biseksuel oldugunu dusunmuyorum sadece kotu bi cevresi ve fantazi dunyasi var gibi.. Hastalik ve doktor konusunda bilmiyorum dusuncesi ne. Sun konusmiyoruz zaten. Geri donus yapsam mi bilmiyorum. Hala aklimda...
Allah senin gibi fakeleri yok etsin erkek oldugun asikarMerhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
dizdir brn arkandayimBak bu cümle beni gerçekten tahrik eder. Ama yeminimi bozmayacağım sana uymayacağım yoksa buraya güzel satırlar dizdirirdim.