- 14 Ağustos 2018
- 19.234
- 72.100
- Konu Sahibi YengecHatunu
Full aktifim delik olsun yeter dedi suan zaten soylenecek soz kalmadi
tam evlenmelik erkek aynen devam kaçırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Full aktifim delik olsun yeter dedi suan zaten soylenecek soz kalmadi
Kadinlardan hoslaniyo fake hesap acip irdeledim. Gay degil. Ama gaylere sakso cektiriyomus. Yani ben biseksuel oldugunu dusunmuyorum sadece kotu bi cevresi ve fantazi dunyasi var gibi.. Hastalik ve doktor konusunda bilmiyorum dusuncesi ne. Sun konusmiyoruz zaten. Geri donus yapsam mi bilmiyorum. Hala aklimda...
Yalan söylüyor :)Full aktifim delik olsun yeter dedi suan zaten soylenecek soz kalmadi
Soru 1 O tedavi olmadıkça asla yaklaşma1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
Merhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
Hpv li birine oral yapmak,iliskiye girmek kimse istemez. Ancak sanirim duygusal anlamda ondan etkileniyorum.. bu durum beni korkutsada kendime engel olamiyorum.. ne yapmaliyim? Uzak mi durmaliyim yoksa bunun caresini birlikte mi bulmaliyiz?
2.sorum ise;
Gay ve biseksuel muhabbeti kafami karistirdi. Beni kiskaniyo paylasmak istemiyo vs. Sizce gay veya biseksuel olsa bana yaklasir mi? Nasil emin olabilirim? Gunahini mi aliyorum?
Siz olsaydiniz bu tip supheler barindiran biriyle olur muydunuz? Yoksa risk almazmiydiniz? Kafam cok karisik.. ikimizde aldatildik ve iliskide sadigiz simdilik boyle gorunuyo yani kisiligi.. bana yeter ki durust ol seninle olume bile gelirim falan diyo. Abartili buluyorum bu konusmalarini.. ama ya ciddiyse? ne yapmaliyim? Lutfen akil verin.. ben 25 o 29 yasinda bu arada.....
Ben de HPV’li bir kadınım. Üstelik evliyim ve çocuğum var. Ne yani HPV’liyim diye sevilmeyecekmiyim, sevişmeyecekmiyim? Artık HPV’ye karşı da önlem alınabiliyor. Bunu bilmen seni daha temkinli biri yapar, ona göre yaşarsın sadece.Merhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
2.sorum ise;
Ah yavrum. Doktora gidince atlatacağını mı sanıyorsun o hpv denen illetten? Devam devam... tedavisini bulursan buraya Yaz mutlaka.Biliyorum... ama belki birlikte doktora gidip atlatabiliriz.. cidden hoslaniyorum ondan. Belki dogru insan o. Bu sebepten hayatima almamali miyim?
Ahhhhh o kitap. Ne efsaneydi. Ruhu şad olsun bayılırım her kitabınaYa kendini kandırıyorsun ya da lgbt hakkında bir sey bilmiyorsun.
Bir insan hemcinsiyle yakınlaşma yaşıyorsa biseksueldir,net.
Duygu Asena'nın Paramparça romanını okumani öneririm.
Insanlar çevresinden ya da bunalımda olduğu için değil doğuştan gelen yönelimlerinden ötürü eşcinsel olur. Senden rica ettiği sey bile(anüsle ilgili olan) onun zevk aldığı ilişki biçimini gösteren bir işaret. Erkeklerin g noktasını biliyorsundur sanirim. Hoşlandığın erkek bir eşcinsel ve seninle sevgili olsa da evlenseniz dahi 2.hayatından vazgeçmeyecek buna emin ol.
Turkiyede bunun onbinlerce örneği var araştırmalara dahi konu olan.
Aradığım yorum sen sevgi değil sex için sevmişsin adamı iyi şanslarYüreğim dayanmadı hepsini okumaya.
Tansiyonum düşüyor biri tutsun lütfen
Onun yerine cevap veriyim iwittttttÇok kez grup yapmış ama sana sadık olacak öyle mi? Sdfjk
Hayatına alacağın doğru insan grup sex yapan bir sapkın mi? Normal olan hiç bir erkek gay birine sakso çektirmez zaten. Resmen bir sapıktan söz ediyorsun ama bunlar sana anormal gelmiyorsa aynı b.kun farklı rengisin demektir.Biliyorum... ama belki birlikte doktora gidip atlatabiliriz.. cidden hoslaniyorum ondan. Belki dogru insan o. Bu sebepten hayatima almamali miyim?
Ben yanlış mı okudum acaba .!! adam sana makatımı yalar mısın dedi ,, sen de yalarım mı dedin ?!?!!?? Adamın MS katını yalayacaksın yaniMerhaba. Yeni biriyle tanistik. Konu cinsellige geldi ve birbirimize foto attik. Penisinin basinda kucuk beyaz kabarciklar var. Daha once bir cok kez grup yaptigini soyledi. Muhtemelen bu nedenden dolayi hpv kapmis.. Ayriyeten gay arkadasina sakso cektirmis ve biseksuel sevgilisi olmus. Bana da arka deligimi de yalar misin falan dedi. Bende olur dedim. Ama icime kusku dustu. Kadinlardan hoslaniyo oyle olsa bana kalkmazdi degil mi?
Simdi 1. Sorum;
2.sorum ise;
Oha yani buda sorumu şimdi herşey ortada zaten