Hpv li biriyle iliskiye girmek,oral yapmak?

sorunu anlayabiliyoruz zaten gayet acik.fakat Boyle sacma bir soruyu sorabiliyorsan ya senin kisiliginle ilgili problemlerin var da ya tamemen dalga gecmek icin yazdin.umarim amacin dalga gecmektir.
Bilmem sanirim uzun zamandir sevgiye ve guvene ac oldugum icin sinirlari zorluyorum. Malum samimiyet durustluk bulmak zor artik. En ufak guven kirintisi hissettigimde onunla olmanin yollarini ariyorum. Herseyin bende farkindayim yani..

Ağzım acik okudum sonra yuzume bir ekşime geldi. Iy dedim yuh.
Mideniz fazla geniş sanırım. Önceden ilişkisi olsa tamam derim de grup nedir ya ? Peki ya diğerleri. Ben size diyecek bişey bulamıyorum. Allah akıl fikir versin.
Tek istedigim seffaf samimi bi sevgi. Kimse melek degil. Gecmisini silip benle 0 dan baslayabilir. Kendimden biliyorum herkes bazi yollardan gecebilir. Ancak ozunde iyi olabilir. Yoksa bende biliyorum ne kadar zor ve karmasik bi durumun icinde oldugumu.

Grup,gay,arka delik, biseksuellik, paylasmak istemeyen kiskanc bi adam, seven bi kadin,hpv vurusu, beyaz kabarciklar ve daha bi suru şey...iyi misiniz siz? Bi de özünde iyi biridir belki diyorsuz hala...
indirime girmiş heralde herşeyden var :KK70:

Grup,gay,arka delik, biseksuellik, paylasmak istemeyen kiskanc bi adam, seven bi kadin,hpv vurusu, beyaz kabarciklar ve daha bi suru şey...iyi misiniz siz? Bi de özünde iyi biridir belki diyorsuz hala...
Neyse sanirim anlatamiyorum hislerimi tesekkurler yorum icn.

indirime girmiş heralde herşeyden var :KK70:
Bunlar hayatin icinde olan seyler ve cogu insan gizliyor. Bu kadar dalga gecip elestireceginze keske empati yapsaydiniz. Herkesin kendi tercihi,yasam stili. Bende bircok kisiyle seks yaptim ama kalbim hala cok sukur temiz. Sadece ben bu tur seylere ilgi duymadigim icin uyusamayacagiz o kisiyle ve etkilendim oldukca kendimi acilen kurtarmam lazim bu durumdan bunun pesindeyim. Olay bu.

Ha yani duygusal olarak aldatmasın da grup alışkanlığına devam edebilir diyorsun
Hımmms🤑💃
Hayir boyle dsunmuyorum. Benimle olduktan sonra hersey farkli olabilir. Ancak cinsel yoneliminden emin degilim. Soeun bu. Belki sadece takildi kendisi oyle hissetmiyor,ilgisi yok. Olamaz mi? Hic biseye sasirmiyorum artik ben. Yedigim onca kaziktan sonra bana durustce anlatmasi bile benim gozumde +dir. Gizleyip yillar sonra bosnanlar bile var. Ben en azndan bazi seyleri bilip ona gore davranicam. Zaten sorumu dikkatli okursaniz bnim de korktugum ve karsi oldugum anlasilir bence.

Hayir boyle dsunmuyorum. Benimle olduktan sonra hersey farkli olabilir. Ancak cinsel yoneliminden emin degilim. Soeun bu. Belki sadece takildi kendisi oyle hissetmiyor,ilgisi yok. Olamaz mi? Hic biseye sasirmiyorum artik ben. Yedigim onca kaziktan sonra bana durustce anlatmasi bile benim gozumde +dir. Gizleyip yillar sonra bosnanlar bile var. Ben en azndan bazi seyleri bilip ona gore davranicam. Zaten sorumu dikkatli okursaniz bnim de korktugum ve karsi oldugum anlasilir bence.
Mesela benim hoslandığım erkek cinsellik konussak bile bana arka deliğimi bilmem napar mısın dese ben soğurum uzaklaşırım bunu bana yemek yapar mısın dercesine kolay söylemesi beni iter
Seni itmemiş soğumamışsın fark bu

Sanirim sizi suan ciddiye almaya başliyorum🙄
Sevgi açliginizi boyle bir sapigin kullanmasina izin vermeyin lutfen. Size yaptigi sey durustluk degil sizi kullanma yolunda ilk adim. Daha 25 yasindasin belli ki karsina hep bu tip insanlar cikmis, ama inan her erkek boyle degil. Ben seni fake sandim şakaya aldim lakin ciddiysen ablan olarak gor beni ve lutfen uzak dur boyle bi adamdan.

X