- 20 Şubat 2024
- 5
- 4
- 19
- Konu Sahibi pinkiepiee
Bunu okuyan büyük ihtimal kafasında bir sürü soru işareti ve endişeyle gereksiz yere kendini yıpratıyordur öncelikle sakin olmak lazım biliyorum cok zor ama ben atlattım öncelikle gidip var olan siğillerinizi bir an önce yaktırmalısınız kriyoterapi yada ilaçlarla boşuna uğraşmayın koterle gidip yaktırın en etkili ve kısa sürede çözüm bu çünkü eğer hemen yaktıramayacak durumdaysanız siğilin olduğu bölgeyi tahriş etmeyin ve tüylerinizi jiletle ve ağdayla almayın siğillerden tamamen kurtulduktan sonra mutlaka kondom kullanın ilişkinizde yoksa kurtulamazsınız sürekli bulaşmış olur hpv tiplemesi yaptırın öğrenin mutlaka çok kısa bir işlem 10 saniye sürüyor ben bu virüsü tahminen 1 yıl önce kaptım yüksek riskli guruptanmış 16-18 değil ama neyse gittim bütün siğilleri yaktırdım normalde vücut siğil yoksa 1-2 yıl içinde temizlermiş bu virüsü ben corona sebebiyle cok sık hastalanıyordum ve alkol sigara cok içiyordum hepsini bıraktım bir kaç aydır temizim gidin gardasil 9 aşınızı da yaptırın ben bunun siğil tekrarlarını önlemede etkili olduğunu düşünüyorum siğillerimi tamamen yok ettirdikten sonra 2 ay kadar tüylerimi sadece makas ve makineyle kısalttım (ASLA JİLET KULLANMAYIN VE KÖKÜNDEN ALMAYIN) mümkünse hatta lazer epilasyona gidebilirsiniz bağışıklığınızı yüksek tutun hasta olmamaya çalışın d vitamini alın bol bol ben hpv olduğumu öğrenince her sabah aç karnına limonlu zerdeçallı su içtim lipozomal glutatyon aldım 2 kutu bu vücutta antioksidan etki yapıp virüsü atmaya yardımcı oluyor bol su için yeşillik meyve yiyin ekstra bir şey yapmaya gerek yok stresten uzak durun her şey geçicek üzülmeyin erkek arkadaşlarınıza da dikkat edin kızlarım