• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv korkuyorum yardım

1derdimvar11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
8
0
1
26
Merhaba ben de hpv var mı yok mu anlayamıyorum 3 doktora gittim yok dedi geçenlerde bir doktora gittim ben şaşkınlık içindeyken daha doktor dondurma kriyoterapi işlemini uyguladı 2 hafta sonra tekrar gel dedi ben gitmeli miyim ne olduğu bile bilinmiyor veli diye bir ilaç verdi doktor bir de fiyatı 3800tl alamadım yaşım 22 aile evinde yaşıyorum bu süreçte kendi başımayım bana destek ve yardımcı olur musunuz çok stres yapıyorum ne yapmalıyım doktorun dediği gibi tedaviye devam etmezsem ne olur bana yardımcı olur musunuz bir de peşine bölgesinde sivilce gibi şeyler var anlamadım

Bildigim kadariyla hpv cinsel yolla bulasiyor. Eger hpv varsa tabiyki tedvi olmaniz lazim. Sormniz bile yanlis olur.

Bildigim kadariyla hpv cinsel yolla bulasiyor. Eger hpv varsa tabiyki tedvi olmaniz lazim. Sormniz bile yanlis olur.
Ama anlaşılmıyor ki alttan test de yapamıyorlar çünkü o şekilde bir ilişkim olmadı sürtünme yoluyla oldu sadece yani sadece görüntü olarak ama o da tam değil yani 3 doktor yok dedi 1 doktor direkt işlem uyguladı anlamadım

Ama anlaşılmıyor ki alttan test de yapamıyorlar çünkü o şekilde bir ilişkim olmadı sürtünme yoluyla oldu sadece yani sadece görüntü olarak ama o da tam değil yani 3 doktor yok dedi 1 doktor direkt işlem uyguladı anlamadım
inan pek bilgim yok bir arastir istersen. Belkide son doktor yanilmustir

Back