D damladam Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2016 325 134 103 35 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi damladam #1 HPV16sı özellikleçıkan bilgiverebilirmi?Kolposkopi iledoktor sizlere bakıncavirüs yerinisöyledimi?Vekendiliğindengidermi?
HPV16sı özellikleçıkan bilgiverebilirmi?Kolposkopi iledoktor sizlere bakıncavirüs yerinisöyledimi?Vekendiliğindengidermi?
B blackkwomn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 41 8 36 44 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi damladam #2 damladam .!.: HPV16sı özellikleçıkan bilgiverebilirmi?Kolposkopi iledoktor sizlere bakıncavirüs yerinisöyledimi?Vekendiliğindengidermi? Genişletmek için tıkla... hpv 16+çıktıysa sonraki aşama kolkoskopi yapılıp bozulan doku varmı ona bakıyorlar benim o sekilde oldu ve cin 3 geldi sonucum onun sonrası leep yapıldı ve şimdi onun sonucunu bekliyorum
damladam .!.: HPV16sı özellikleçıkan bilgiverebilirmi?Kolposkopi iledoktor sizlere bakıncavirüs yerinisöyledimi?Vekendiliğindengidermi? Genişletmek için tıkla... hpv 16+çıktıysa sonraki aşama kolkoskopi yapılıp bozulan doku varmı ona bakıyorlar benim o sekilde oldu ve cin 3 geldi sonucum onun sonrası leep yapıldı ve şimdi onun sonucunu bekliyorum