Leep cerrahi sinirlar pozitif

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
Çok canı sıkkın leep.oldum patoloji sonucu cin2-3 çıktı.ve lezyon cerrahi sınırlarda devam etmekte . Konizasyon mu olacağım? Leep konizasyon farkli şeyler sanırım yayilma var denmişti leep olurken kolposkopide ..konizasyon yeterli olacak mı,? Yaşım 39 gebelik istiyorum anne olmadım hiç. Hpv 16 mevcut

Merhaba ben de sizinle hemen hemen aynı durumdayım.40 yaşındayım geç evlendim ve çocuk istiyoruz.Çocuk istemiyle gittiğim kontrolde HPV16,HSİL Cin3 çıktı.Leep oldum patoloji sonucum da cerrahi sınır negatif ama tam temizlenmemiş sanırım.Aşağıya ekliyorum sonucu.Bilen deneyimleyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.Bu durumda olup daha sonra normal ya da tüp bebek yoluyla hamile kalan var mı?Ya da ne kadar süre sonra tedaviye başlayabiliriz?Bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_3366.webp
    IMG_3366.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 42
Rahim alınmadığı sürece gebelik olur bu aşamada biraz bekleyip gebelik.planlarsiniz dr kontrolünde, ama ben cerrahi sınırlarda devam ediyor mu onu pek anlamadım dr la görüştünüz mu peki

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Parça alınması işlemi ise biyopsi olmuşsunuzdur. Leep işlemi ile konizasyon aynı şeyler. Ben geçen hafta cin3 çıkan biyopsi sonucumdan dolayı leep konizasyon operasyonu geçirdim. Patoloji sonuçlarını bekliyorum

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Parça alınması işlemi ise biyopsi olmuşsunuzdur. Leep işlemi ile konizasyon aynı şeyler. Ben geçen hafta cin3 çıkan biyopsi sonucumdan dolayı leep konizasyon operasyonu geçirdim. Patoloji sonuçlarını bekliyorum
Leep kazıma, konizasyon daha büyük bir işlem huni şeklinde rahim.agzinin alinmasi.

Ozel muayenehanede mi oldunuz leep ucreti nedir biliyomusunuz ortalama

Back
X