Hpv için bitkisel bağışıklık güçlendiriciler

kub3474

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
22
0
31
Arkadaşalr hayırlı günler. Allah herkese şifalar versin . Hpv grubu olarak ahccc yanında takviye olarak kullandığınız vitaminler , proğolis ve bitki çayları varsa onları paylaşırsanız belki birbirimize faydalı oluruz . Şimdiden teşekkürler.
( Ben ahcc (3000) saraçoğlunun propolis (suya damlatma ) ekstra da doğal polen yoğurtla karıştırarak hergün ve yeşil çay görmüştüm yeşil çay )

Ben de ahcc kullandım bir süre. Yeşil çay zaten içiyorum. Başka fikri olan varsa ben de dinlerim. Bol şifalar dilerim

Ben öğrendiğimden beri sırayla, ara ara bazı takviyeler kullandım ama hepsi bir anda değil ve ara vererek: beta glukan, d vit, c vit, multi vitamin, propolis, yeşil çay ekstresi içeren takviye, probiyotik… Ahcc’yi dikkate aldığım hiçbir doktor önermedi. Aslında doktorumun önerdiği şey sebze ağırlıklı beslenmek, spor ve sigara içmemek. Yine de bir şeyler yapmış olmak için kullandım inşallah işe yarar. Yeşil çay içmek, ev yoğurdu ve ev turşusu yemek önemli sanırım. Zencefil çayı da bağışıklık yükseltir.

Ala ala ahcc niye önermedi ki benim doktorum bu temizler dedi aslında en çok ona güveniyordum 😔

X