• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv genital siğil

birpapatyadelisii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
12
3
6
27
Selam, 1-2 hafta önce vajinamda siğiller çıkmaya başladı. Doktora gittiğimde hpv olduğunu öğrendim. Tehlikeli olan 16 ve 18 çıkmadı. Bu durumu yaşayanlar siğiller için ne yaptınız? Bende çok hızlı artışı var yayılıyor vajina bölgesinde, ve en önemlisi o bölgeyi ne ile temizlediniz? Jilet önermiyorlar ağda kullanılabilir mi?

Selam, 1-2 hafta önce vajinamda siğiller çıkmaya başladı. Doktora gittiğimde hpv olduğunu öğrendim. Tehlikeli olan 16 ve 18 çıkmadı. Bu durumu yaşayanlar siğiller için ne yaptınız? Bende çok hızlı artışı var yayılıyor vajina bölgesinde, ve en önemlisi o bölgeyi ne ile temizlediniz? Jilet önermiyorlar ağda kullanılabilir mi?
kesinlikle kriyoterapi ile yaktır ve elinle kanatmamaya özen göster ben bu süreçte siğillere getirmeden jiletlyordum dikkatlice ama kriyoterapi ile muhahhak yaktır ve aşını ol

ben yaktiracagim kesin cozum mu bilmiyorum yaktirmakta epey ucuk fiyatlarda maalesef. kolposkopi ve yaktirma isşemi yaptiracagim icin gecen gun ustunkoru jilet ile bastirmadan biraz temizlendim ve jileti de cope attim

Back