- 17 Ekim 2023
- 58
- 22
- 25
-
- Konu Sahibi iyilesiyorum
Merhaba,ne kadar süre sonra negatif sonucunu aldınız acaba ?benim 4 yıl kadar önce hpv teslim pozitif çıkmıştı. 16 ve 18 virüsleri (ki bunlar tehlikeli sınıf sayılıyor) vardı. biopsi yaptırmıştım çok şükür kanser hücresi görünmemişti ama düzenli takibini yapıyordum yine de. sigil de hpv den dolayı oluşuyor bildiğim kadarıyla. daha önce birlikteliğiniz olmadıysa dışarıda kullandıgınız tuvaletten de geçmiş olabileceğini duymuştum.
ama hpv için tek bir önerim olacak. kesinlikle bagısıklıgınızı güclendirin. ara ara yürüyüşler yapın, stresten uzak durun. tamamen dogal ev yogurdu ve evde mayalanmış kefir bibebirdir. bu şekilde güçlü bir bağışıklıkla negatife dönüyor. benim öyle oldu.
Sürtünme oldu sadece bu şekilde geçtiğini düşünüyorumIliski yasamadanmi kaptiniz.bide şekli nasıl bende suphelendim gittim o bölgenin yapisi demislerdi
Anladım, çok teşekkür ederimben hpv ilk çıktıgında biopsi yaptırmıştım. sonrasında 3 yıl hiç hpv taraması yaptırmadım tekrar. sadece düzenli smear testi yaptırıyordum. 3 yıl sonra hpv yaptırdıgımda negatif olmuştu. ama 3 yıl içinde hangi zamanda negatife döndü bilemiyorum.
Anladım bana geçtiyse eşimden geçmiştir eşimde de Bi tanı yok umumi yerlerden geçiyormuş onu bilmiyorum. doktora gittim lezyon yok oranın yapisi öyle dedi insallah öyledirSürtünme oldu sadece bu şekilde geçtiğini düşünüyorum
Merhaba ne kadar sürede negatife döndünüz nolur cevaplar mjsinizbenim 4 yıl kadar önce hpv teslim pozitif çıkmıştı. 16 ve 18 virüsleri (ki bunlar tehlikeli sınıf sayılıyor) vardı. biopsi yaptırmıştım çok şükür kanser hücresi görünmemişti ama düzenli takibini yapıyordum yine de. sigil de hpv den dolayı oluşuyor bildiğim kadarıyla. daha önce birlikteliğiniz olmadıysa dışarıda kullandıgınız tuvaletten de geçmiş olabileceğini duymuştum.
ama hpv için tek bir önerim olacak. kesinlikle bagısıklıgınızı güclendirin. ara ara yürüyüşler yapın, stresten uzak durun. tamamen dogal ev yogurdu ve evde mayalanmış kefir bibebirdir. bu şekilde güçlü bir bağışıklıkla negatife dönüyor. benim öyle oldu.
Bekar miydiniz bu 3 yıl sürecinde peki cinsel hayatınız devam ediyor muydu düzenli yaktırdınız mi sigilleri o 3 yılda neler yaptınızben hpv ilk çıktıgında biopsi yaptırmıştım. sonrasında 3 yıl hiç hpv taraması yaptırmadım tekrar. sadece düzenli smear testi yaptırıyordum. 3 yıl sonra hpv yaptırdıgımda negatif olmuştu. ama 3 yıl içinde hangi zamanda negatife döndü bilemiyorum.
Kolposkopi yapilmismiydi sizebenim 4 yıl kadar önce hpv teslim pozitif çıkmıştı. 16 ve 18 virüsleri (ki bunlar tehlikeli sınıf sayılıyor) vardı. biopsi yaptırmıştım çok şükür kanser hücresi görünmemişti ama düzenli takibini yapıyordum yine de. sigil de hpv den dolayı oluşuyor bildiğim kadarıyla. daha önce birlikteliğiniz olmadıysa dışarıda kullandıgınız tuvaletten de geçmiş olabileceğini duymuştum.
Geçmiş olsun. Bu siğiller ne kadar sürede çoğalmaya başladılar? Bir de ne oldu krem tedavisi iyi geldi mi veya farklı bir tedavi uyguladınız mı?Merhaba, Mayıs -Haziran ayı gibi genitalimde iç dudaklarda lezyon farketmiştim ancak bilmediğim için önemsemedim, ardından bir doçent ve uzmana gittim siğil dendi, şu an krem tedavisi oluyorum, bağışıklığımı güçlendirmeye çalışıyorum kefir yeşil çay beta glukan vb. , 2. Aşımı Kasım ayında olacağım ancak siğillerim küçük küçük çıkmaya devam ediyor haftada 1-2. İç dudaktakiler bayağı kuruladı. Ancak klitorisimin de üstünde minik noktalar var. Doktorum biraz küçülsün yakarız dedi. Sizce krem tedavisine devam etmeli miyim belli bir süre daha? Yaklaşık 1 ay oluyor kreme başlayalı, ben bayağı kuruladığını hissediyorum. Klitorisimdekiler beni korkutuyor sadece. Öneriniz var mı acaba?
Merhaba, ben hic ihtimal veremedigim icin cok uzun bir sure bekledim aslinda. Ve jilet agda devan ettim. Mayis ayinda bir tane idi, eylul ekim gibi 35-40a yakindi sayisiGeçmiş olsun. Bu siğiller ne kadar sürede çoğalmaya başladılar? Bir de ne oldu krem tedavisi iyi geldi mi veya farklı bir tedavi uyguladınız mı?
Merhaba negatife dönebildiniz mi peki?Merhaba, ben hic ihtimal veremedigim icin cok uzun bir sure bekledim aslinda. Ve jilet agda devan ettim. Mayis ayinda bir tane idi, eylul ekim gibi 35-40a yakindi sayisi
Merhaba, hayir maalesef ayda iki tane cikartiyorum halen, asilarimin tum dozlarini oldum ancak ben tedaviye cok gec basladim. İlk koterimi subat ayinda oldum maalesef kiMerhaba negatife dönebildiniz mi peki?
Konunuzun üzerinden bir hayli zaman geçmiş çünkü