- 28 Eylül 2015
- 129
- 69
- Konu Sahibi Nameless29
Arkadaşlar merhabalar hpv ile ilgili bir yıldır birçok şeye hakimim bir yıldır malum hpv hastasıyım hamilelikten kaynaklı tedavim yarım kalmıştır geçenlerde smear verdim arkadaşlar benim doktorumla bir türlü karşılaşmadım smear aldı ama ne randevu bulabiliyorum ne poliklinik denk getirebiliyorum smear testim cuma günü çıkmıştı bugun gidip smear testi alıp mecburen farklı bir doktora gittim en azından sonuç nedir diye şehir hastanesi kadın doğuma smear testimi ek olarak eklicem ve lütfen yardımcı olun doktor okadar kötüydü ki gittigimde bin pişmanım öncellikle doktora böyle böyle bir yıldır hpvyim smear sonucumu göstermek için geldim dedim smear testime baktı bana smearda hpv olup olmadığını anlayamayızki ee daha önce smear testinde çıkmıştı benim sonucum dedim senin hpv DNA Genotip testi yaptırman lazım dedi tamam yaptırmak istiyorum onun içinde geldim dedim bizim hastanede yapılmıyor git özelde yaptır dedi smear testimde ne çıkmış peki dedim dedim ya hpv olup olmadığını bilemeyiz dedi afedersiniz salak gibi kaç saat bekledim başka hasta aldım yerime devlet hastanelerinde bu test yapılmıyor mu yaptıran varmı smear testimde hpv tarzı bişey yazmıyor eski ve yeni smear testlerini paylasıyor olacagım yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca gardasil aşısı olmuştum ve düzenli fitil kullanıyordum.