• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv devlet hastanesinde tedavi olan var mı?

mineokur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
3
0
6
26
Hpv. Kaptım Sanrm gental bölgemde sigil çıktı kadın doğuma gittim ama doktor farketmesi Sanrm sigil değil dedi enfeksiyonda olduğu için smear yapamadi regl olucam sonra test için hemen gidicem karnabahar şeklinde kabartilar var. Dermovit sürüyorum suan biraz rahatlatıyor devlet hastanesinde tedavi olup atlatan var mı?

Hpv. Kaptım Sanrm gental bölgemde sigil çıktı kadın doğuma gittim ama doktor farketmesi Sanrm sigil değil dedi enfeksiyonda olduğu için smear yapamadi regl olucam sonra test için hemen gidicem karnabahar şeklinde kabartilar var. Dermovit sürüyorum suan biraz rahatlatıyor devlet hastanesinde tedavi olup atlatan var mı?
paran varsa özele git bacımmm.. keşke olsa da doktorlarla muhatap olmasak bu surecte hepsinden nefret ettimm

Teşekkürler canm hpv değilmiş hav yani herpes 2virüsüymüş yine de smear verdim özelde de hpv testi vericem geçmiş olsun sana da
Tam olarak süreciniz nasıl gerçekleşti? Bende de küçük sivilce gibi kabartılar var ve doktor siğil olabilir dedi. Hamilelik dolayısıyla herhangi bir işlem yapılmıyor henüz. 36.haftamda küçük bir parça alarak inceleyip ona göre doğum şeklime karar verilecek

Merhaba arkadaşım geçmiş olsun. Karnabahar görüntüsü varsa muhtemelen hpv sigili😞 2008 yılında ilk defa karşılaşmıştım siğillerle ve Dr girtigim de hpv 16 18 pozitif çıktı . Siğiller yakıldı mi donduruldu mu hatırlamıyorum çok fazla kolposkopi yapıldı vs. Sonrası taa ki bu güne kadar hep sorunsuz ve negatif gelen sonuçlarım bugün smear testinde lsil çıktı başka bir hastaneye yönlendirdi hpv testi yapılacak bakalım. 15 sene sonra hortladı bakalım. Tedavisi var ve hpv vücut atıyor bir zaman sonra bağışıklık güçlü olduğunda. Ama tekrar çıkabiliyormuş işte. Ben ilk hacettepeye gitmiştim şimdi Bilkent şehir hastanesinden aldım randevumu. Smear testin de Beştepe devlet Hastanesi'nde yapıldı orada kolposkopi ve hpv testi yapilamiyormus

Back