HPV CIN3 Kolposkopi Leep Sonrası Hamilelik Sürecim Deneyimlerim

Merhaba sorunuzun cevabını bilmiyorum. Ben doktor tavsiyesi ve düzenli kullanım ile fayda gördüm. 3 aydı sanırım.

Merhaba 28 yaşındayım smear testim ascus ve hpv diğer pozitif çıktı. Daha sonra kolposkopi oldum ve Cin 2 LSIL ve karsinoma in suti çıktı. Doktorum leep yapılması gerektiğini söyledi. Söylediğiniz gibi basit görünen ama insanı gerçekten yıpratan zor bir süreç. Bu durumda beni en çok düşündüren konu hamile kalabilecek miyim doğum yapabilecek miyim bunlar aslında. Yazınız gerçekten içimi biraz da olsa rahatlattı teşekkür ederim

Merhaba kolposkopi zormu

Kolposkopi olmak zormu devlette olacam

Merhaba bu karışımı bana msj olarak yazabilir misiniz rica etsem

Merhabalar ben de aynı süreçlerden geçiyorum karışımı yazabilir misiniz? Öbür hafta leep sonrası ilk smear testimi vericem. Nisan'da da hem smear hem hpv testi olacağım gerginim yine. Doktorum hiçbir takviye vermedi ama ben her gün kefir, arı poleni, çörek otu. Folik asit, b13, beta glukan içeren bağışıklık güçlendirici kullanmaya çalışıyorum

Merhaba, şu anda aynı süreçlerden geçiyorum. Hiçbir sorunum sıkıntım yokken gebelik için teste gittim. İşin sonu cin 1 2 ve 3 çıktı. Kolposkopi ardından da leep oldum. Leep sonucumda cerrahi sınırlarım temiz geldi ancak endoservikal gland tutulumum var bu sebeple daha sık smear yaptıracağım. Bu hafta ilk smear testim Nisan'da da hem smear hem hpv vereceğim. Doktor aynı gün hpv aşısı yaptı . Eşim de oldu. İkinci dozu Aralık'ta olduk. Nisan'da da 3. Doz var. Doktorum bu sürede gebelik yasak dedi. Nisandan sonra konuşalım dedi hem de aşı oluyorsun tamamlansin dedi ve hiçbir takviye vermedi. Ben elimden geldiğince kefir , arı poleni, çörek otu, B12 vitamini , folik asit , beta glukanli bağışıklık güçlendirici falan kullanmaya çalışıyorum ama bunun yanı sıra çok sigara içiyorum . İçtikçe kendimdrn soğudum hiç mi değer vermiyorsun kendine diye üstüne üstlük gebelik istiyoruz ilerde. Şimdi korku sardı beni ya smear sonucu kötü gelirse ya süreç başa dönerse diye. Ne bileyim çok sevindim sizin adiniza ve okumak çok iyi geldi gerçekten

Öncelikle çok geçmiş olsun size bende cin3 ten leep oldum bende sadece bir tipi vardı oda 16 ydı şimdi tekrar hpv verdim ve sonucuna şok oldum 16 18 ve diğer türler var partnerimle ilişkiye bile girmedim 4 5 ay sadece bir kere denedik onda da çok ağrılı oldu yapmadım çok endişeliyim deflagyn kullanmalı mıyım iki doz aşımı oldum bir dozum kaldı oda mayısta çarşamba günü de doktor randevum var smear sonucuna bakılacak umarım temiz gelir sizin önereceğiniz bir şey var mı çocuğum yok ama ilerde olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…