HPV CIN3 Kolposkopi Leep Sonrası Hamilelik Sürecim Deneyimlerim

Karışım nedir ve doktorunuz kim öğrenebilir miyim

Karisimi paylasabilir misiniz

Karışım nedir ve doktorunuz kim öğrenebilir miyim
Merhaba doktorum hürkan akyol.karisim şu şekilde,500 Gr hakiki bal,50 Gr arı sütü,50 Gr arı poleni,50 Gr propolis,50 Gr kırmızı ginseng,hepsini tahta kaşıkla karıştırın her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alın.kavanozu karanlık yerde saklayınız

Bağışıklık için doktorunuzun tavsiye ettiği karışımı rica etsem bana yazar mısınız?
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı.500 Gr hakiki bal,50 Gr arı sütü,50 Gr arı poleni,50 Gr propolis,50 Gr kırmızı ginseng tozu,hepsini tahta kaşıkla güzel karıştırın bir kavanoza aktarın.her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı alın.kasik plastik yada tahta olucak kesinlikle metal kullanmayın.kavanozu karanlık bir yerde saklayınız.Allah şifa versin

Meraba bu süreçte sigara ictinizmi acaba

Canım seni çok iyi anlıyorum aynı sureclerden aynı şekilde geçtik ama ben bir de leep sebebiyle 22. Haftada serklaj oluverdim. 29. Haftaya girdim bugün yatıyorum heyetliyim. Şu an smear im ascus ama doğum gerçekleşmediği için beklemek zorundayım. Yinede serklaj olmadan bebeğini doğurman mükemmel bir durum. Bu süreci yaşayan herkese Allah yardım etsin

Merhaba. Benimde hpv negatif ama smear de düşük derecede hücresel değişiklik görülmüş. Dün kolposkopi + biyopsi yapıldı sonuç bekliyorum. Böyle hpv negatif olupta biyopsi de cin1-2-3 gelme ihtimali var mıdır sizce

Merhaba ben de Smear ve Hpv testi verdim smear temiz hpv pozitif ama tipini yazmamışlar bulgu saptanamadı gibi saçma bir sonuç çıktı tekrar ettik testi hala bekliyorum.Benim merak ettiğim yüksek riskli hpv türleri Cin 1-2-3 se Smear testinde de anormallik olmuyor mu?Yanılma durumu oluyor mu?Hpv testinde Tip 16 diyelim hangi durumda olduğunu öğrenmek için kesin yapılıyor mu kolposkopi?

Benim smear lsıl çıktı ama hpv türlerinin hiçbirine rastlanılmadı. Yine de doktor kolposkopi + biyopsi yaptı. Sonuç bekliyorum şuan

Benim smear lsıl çıktı ama hpv türlerinin hiçbirine rastlanılmadı. Yine de doktor kolposkopi + biyopsi yaptı. Sonuç bekliyorum şuan
Geçmiş olsun.Çıktımı sonuçlarınız?Ben bugün kolposkopi yaptırdım lezyon gördü ama biyopsi tarihini 1 ay sonraya verdiler genel anestezi altında yapılacakmış.Normal mi böyle ileri tarihe vermeleri.Özelde yaptırsam güvenilir olurmu sonuçlar acaba?

Benim smear sonucu çıktı. Hemen ertesi gün kolposkopi biyopsi yapıldı. Yani ayrı ayrı olmadı hemen hepsi halloldu. Benimde genel anestezi altında yapıldı. Ben ameliyatla siğil de aldırdım. Ben her şeyi özelde yaptırdım. Biraz panik biriyim hemen sonuç almak için devleti düşünmedim hiç

Peki sonuçlarınız çıktı mı nasılsınız şimdi?

Evet çıktı. Takip önerdi doktor. 6 ay sonra smear 1 sene sonra tekrar kolposkopi yapıcaz dedi. Bağışıklığına çok dikkat et hiçbir şeyi stres yapma dedi

İnşallah bir dahaki smear sonucunuz tertemiz çıkar.Allah şifalar versin.Hangi şehirdesiniz acaba İzmirde önerebileceğiniz jinekolog onkolog varmı?

İnşallah bir dahaki smear sonucunuz tertemiz çıkar.Allah şifalar versin.Hangi şehirdesiniz acaba İzmirde önerebileceğiniz jinekolog onkolog varmı?
Çok teşekkür ederim. Maalesef yok. Ben Kastamonu’da yaşıyorum. Allah korusun büyük bişey çıksaydı ailemin yanına İstanbul’a gidecektim alanında daha iyi bir doktora.

Merhaba benimde Mayıs ayinda Kolposkopi sonucum cin 1 geldi. Yuksek riskli hpvlerin cogu varmış 16/18 haric. Arastirma sonucu Deflagyn duydum ama duzenli kullanamadim. Elimdede 1 aylik kutu var. Siz kaç ay kullandiniz ve neler yaptiniz bu surecte? Birde hamile likte Deflagyn kullanilirmi?

Neydi o karisim paylasirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…