Merhabalar,
2019 Nisanda Cin 2’den Leep olduktan sonra 2 kez hpv negatifi görüp tekrar pozitife dönmüş bulunmaktayım.
2023 nisan ayında 2 kez ard arda Ascus çıkan smear sonucunda hpv testi taptırdım. Hpv56 pozitif geldi. Ardından hemen biyopai oldum ve sonuç Cin 1 geldi.
Doktorun Cin 1’in gerileme ihtimali var diye takibe bıraktı. Hemen Gardasil 9 oldum. Vitamin kullanmaya başladım. Yaklaşık 2-3 ay AHCC kullandım ve sonra bıraktım. Sigarayı daha yeni bırakmış bulunmaktayım. Son olarak Deflagyn’e başlayacağım.
Nisan ayında da doktora kontrole gideceğim.
Güncellemeleri burada paylaşacağım.
Cin 1 olup gerileyen var mı?
Deflagyn kullanıpta cin 1 gerileyen var mı?
Deflagynle ilgili tecrübeleriniz neler?
Ek olarak tavsiye edebileceğiniz bir vitamin var mı?
2019 Nisanda Cin 2’den Leep olduktan sonra 2 kez hpv negatifi görüp tekrar pozitife dönmüş bulunmaktayım.
2023 nisan ayında 2 kez ard arda Ascus çıkan smear sonucunda hpv testi taptırdım. Hpv56 pozitif geldi. Ardından hemen biyopai oldum ve sonuç Cin 1 geldi.
Doktorun Cin 1’in gerileme ihtimali var diye takibe bıraktı. Hemen Gardasil 9 oldum. Vitamin kullanmaya başladım. Yaklaşık 2-3 ay AHCC kullandım ve sonra bıraktım. Sigarayı daha yeni bırakmış bulunmaktayım. Son olarak Deflagyn’e başlayacağım.
Nisan ayında da doktora kontrole gideceğim.
Güncellemeleri burada paylaşacağım.
Cin 1 olup gerileyen var mı?
Deflagyn kullanıpta cin 1 gerileyen var mı?
Deflagynle ilgili tecrübeleriniz neler?
Ek olarak tavsiye edebileceğiniz bir vitamin var mı?