- Konu Sahibi lou salome
-
benim eşimde de vardı arkadaşlar 2 yıl falan dr dr gezdi ilaçlar falan geçmedi sonra internetten araştırmış. çay ağacı yağı diye bir şey var dedi kullandı inanın çok kısa sürede geçti hiç bir şey kalmadı son 3 yıldır da herhangi bir oluşum yok. ben o rahatsızken kontrollerimi yaptırdım çok şükür bulaşmadı bana. ama öneririm çay ağacı yağını. aktardan almıştık 6 lira falandı. bu arada eşime bulaştığı dönem aldatmıştı beni. ama o kunulara girmeyelim şimdi.
Burdayımmm. Yanlışlıkla hesabımı kapatin diye mesaj atmisim. Duzelttik
yanlışlıkla hesabımı kapatın diye mesajı nasıl atıyosunuz anlamadım?
çok kullanmasına gerek kalmadı 1 ay belki anca kullanmıştır. internette araştırmanızı tavsiye ederim kullanıpta işe yaramayan olmamaışçay ağacı yağını ne kadar kullandı acaba?
Kib butonuna fln bastıysa oraya yazmıştıryanlışlıkla hesabımı kapatın diye mesajı nasıl atıyosunuz anlamadım?
virüsler vucudu tamamen terk etmez. bağışıklık azalınca aktif hale gelebilirler. eniştenizin evlilik öncesi yaşadığı bişey ya da ablanızın da dahil ortak jilet, ağda, havlu ve öpüşme nedeniyle dahi geçebilme ihtimali söz konusu. Dikkatinizi çekerim gırtlakta da oral yapanlarda hpv olabiliyor kadın ya da erkek farketmez.Çok sevdiğim bir ablam var. 36 yaşında. Bir şikayeti yokken rutin tetkik için smear aldırdı. Hpv 16 pozitif geldi.
Biliyorsunuz hpv, cinsel yolla bulaşan bir virüs. Ablam tek eşli, kocasından başka kimseyle beraber olmadı bugüne kadar.
Eşi mi bulaştırdı sizce? Bu ablamı aldatmış mı demek? 2 gündür sakinlestiremiyorum.
Doktorlar da cinsel yolla bulaşır dedi ve ablamdan biyopsi aldılar
Bulaşma yoluyla ilgili yuvarlak laflar ettiler. Aile hekimi bir arkadaşım var, öyle tuvaletten ya da mayo denemekten ya da havludan falan bulasmaz, çok düşük ihtimal diyor. Sizin fikirleriniz nedir?? Bosanmayi düşünüyor kendisi.
Bildiğim kadarıyla kuaförde manikurde bile bulaşabilirHayır sadece cinsel yolla bulaşmaz. Kişisel bakım ürünlerinden, ten temasından, wc lerden bile bulaşabilir. Hatta dişciye gittiğiniz de kullanılan aletler yeteri kadar sterilize edilmemişse ordan bile geçebilir.
Doç. Dr. Kadir Savan, "HPV, tuvalet ve havuzdan bile bulaşabilir. Tuvalete oturmadan önce klozeti mutlaka dezenfektanla temizleyin. Cinsel ilişki sonrası genital bölgenizi sabunlu suyla yıkayın" Alıntıdır.
En çok cinsel ilişkiyle yayılır doğrudur ama araştırırsanız başka yollarla bulaştığını da bulabilirsiniz. Hatta eşiyle ters ilişki yaşıyorsa kaynağı kendisi de olabilir diye biliyorum.
Çok sevdiğim bir ablam var. 36 yaşında. Bir şikayeti yokken rutin tetkik için smear aldırdı. Hpv 16 pozitif geldi.
Biliyorsunuz hpv, cinsel yolla bulaşan bir virüs. Ablam tek eşli, kocasından başka kimseyle beraber olmadı bugüne kadar.
Eşi mi bulaştırdı sizce? Bu ablamı aldatmış mı demek? 2 gündür sakinlestiremiyorum.
Bulaşma yoluyla ilgili yuvarlak laflar ettiler. Aile hekimi bir arkadaşım var, öyle tuvaletten ya da mayo denemekten ya da havludan falan bulasmaz, çok düşük ihtimal diyor. Sizin fikirleriniz nedir?? Bosanmayi düşünüyor kendisi.
Ayni boyle bir tanidigimiz bayaninda basina geldi. Kesin aldatti vs diye dusundu. Megerse kadindan kocaya bulasmis.Çok sevdiğim bir ablam var. 36 yaşında. Bir şikayeti yokken rutin tetkik için smear aldırdı. Hpv 16 pozitif geldi.
Büyük ihtimalle öyleÇok sevdiğim bir ablam var. 36 yaşında. Bir şikayeti yokken rutin tetkik için smear aldırdı. Hpv 16 pozitif geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?