hpv bulaştıran koca sizce aldatmış mıdır?

benim eşimde de vardı arkadaşlar 2 yıl falan dr dr gezdi ilaçlar falan geçmedi sonra internetten araştırmış. çay ağacı yağı diye bir şey var dedi kullandı inanın çok kısa sürede geçti hiç bir şey kalmadı son 3 yıldır da herhangi bir oluşum yok. ben o rahatsızken kontrollerimi yaptırdım çok şükür bulaşmadı bana. ama öneririm çay ağacı yağını. aktardan almıştık 6 lira falandı. bu arada eşime bulaştığı dönem aldatmıştı beni . ama o kunulara girmeyelim şimdi.

çay ağacı yağını ne kadar kullandı acaba?

Benim bekar bir kız arkadaşıma bulaşmıştı.
Ama hayatında cinsellik yoktu sorsan.
Yani nerden emin olabilirsin diyeceksiniz.
Burada okuduğum konulardan sonra ben de kimseden emin olamayız doğru diyorum.

Ama çok yakın arkadaşım ısrarla yok demez sanırım.
Tuvaletten bulaşmış demişti o dönem çok çekti kendisi.

Yani daha çok cinsel yolla bulaşır ama nadiren de olsa wcden vs bulaşma durumu var sanırım.

yanlışlıkla hesabımı kapatın diye mesajı nasıl atıyosunuz anlamadım?

Neyini anlamadin??
"Talebiniz üzerine hesabınız donduruldu. Aktive etmek isterseniz mesaj atın" biçiminde mesaj geldi. Mesaj attım. Açıldı. Yanlış bir yere tıkladım mobilken demek.

Anladın mı?

virüsler vucudu tamamen terk etmez. bağışıklık azalınca aktif hale gelebilirler. eniştenizin evlilik öncesi yaşadığı bişey ya da ablanızın da dahil ortak jilet, ağda, havlu ve öpüşme nedeniyle dahi geçebilme ihtimali söz konusu. Dikkatinizi çekerim gırtlakta da oral yapanlarda hpv olabiliyor kadın ya da erkek farketmez.

Hayır sadece cinsel yolla bulaşmaz. Kişisel bakım ürünlerinden, ten temasından, wc lerden bile bulaşabilir. Hatta dişciye gittiğiniz de kullanılan aletler yeteri kadar sterilize edilmemişse ordan bile geçebilir.
Bildiğim kadarıyla kuaförde manikurde bile bulaşabilir

Kadın da kendini biliyordur umumi tuvalette klozete oturmamissa -kimse oturuyordur herhalde- havuza da girmiyorsa geçmiş olsun.

bekar hiç evlenmemiş bakire olan bir tanıdığımda çıkmıştı. kız günlerce ağladı kimseyle bir birlikteliğim olmadı diye. Yani büyük ihtimal cinsel yolla olsada bu kuafördeki ağdadan bile bulaşabilir.

Ayni boyle bir tanidigimiz bayaninda basina geldi. Kesin aldatti vs diye dusundu. Megerse kadindan kocaya bulasmis.

Büyük ihtimalle öyle

Bunu ben de çok merak ediyorum benim de kocası imam olan 45 yaşında bir ablanın başına geldi ben de bayağı kafa yormuştum olabilir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…