hpv bulaştıran koca sizce aldatmış mıdır?

benim arkadaşımda da olmuştu bekardı sizin gibi.. dondurma yöntemiyle tedavi oldu .. bir dahada olmadı..

Yangına körükle gitmeye bayılan ne cok insan var şaşırdım valla.. hpv toplu kullanilan wcden agdadan havuzdan da geçebilir hemen aldatmstr kesin nedir ya

Çok yanlış bir düşünce bir mantar nasıl kadında oluşma ihtimali var ise hpv de aynı şey için geçerlidir. Türkiye'de 5 kadından neredeyse 2 si hpv miş.

Eşiyle konuşmadı mı ona sorsun konuşsunlar ilk önce

Benim de bir tanıdığım yakalandı. Bende ozaman cinsel yolla bulaştıpını öğrendim. Sonra meydana çıktıki adam eskort kızlarla bir gece geçirmiş. Kadında yıllarca tedavi gördü. Siğil gibi bişeyler çıktı genital de. Öylelikle doktora gitti. Bu siğil in farklı farklı çeşitleri var. Temizlik le ilgili havuz vs den bulaşan yada cinsel yolla bulaşan. Ama testlerde hangi Siğil neden oluyor çıkıyor muş. Doktor da bu cinsel yolla bulaşmış demiş.

Ben onun doktor dan aldığı bilgilere göre yazıyorum. İnşallah ablanızın eşi aldatma mış tır. Ama doktor sadexe aldatma yı örnek verdiyse bir bildiği vardır. Hamile bir bayan da vardı mesela. Ona doktor genital temizlik eksikliği hamilelikte ki bağışıklık düşüklüğü demişti. Ve normal doğum yapamadı bu yüzden.

T teacher1990

Hiv virüsün tükürük ile gecmesi icin birden bire litrelerce tükürük icmeli :)) yani tükürük ile gecmez hiv ...
Ha bide konu hpv; hiv degil sükür.

arkadaslar hıv degıl bahsettıgımız onun bulasması daha zor hpv den bahdedıyoruz tukurukle kanla temasla toplu wc den havuzdan tuvaletden sonra elını yıkamayan bırıyle tokalasmaktan bıle bulasabılıyormus
belkı hanım toplu wc den kaptı esıne bulastırdı boyle bı durum var :)

Bu virus vucuttan atilmaz bildigim kadariyla. Evlenmeden once birileriyle birlikte olmussa o da olabilir. Yani hemen aldatti diye tani koymayin. Bi dr a sorsaydiniz keske

Biliyoruz tatlım hpv olduğunu.Bir arkadaş hiv zannetmiş yorum yazmışta 9.sayfada,onunla ilgili konuşuyorduk biz de :)

Zaten bizde onu anlatmaya calistik daha önceki yazilara bakin
Bi arkadasimiz hiv ile hpv karistirmis ... Hiv anlatmaya calismis vizde onu düzelttik :)))

Biliyoruz tatlım hpv olduğunu.Bir arkadaş hiv zannetmiş yorum yazmışta 9.sayfada,onunla ilgili konuşuyorduk biz de :)

Zaten bizde onu anlatmaya calistik daha önceki yazilara bakin
Bi arkadasimiz hiv ile hpv karistirmis ... Hiv anlatmaya calismis vizde onu düzelttik :)))

bende berbere gıdıyosa ordan bıle bulasmıstır demıstım
uyarı almıstım ıkı arkatastan hıv degılkı hpv oyle bulasmaz dedıler
arastırdım bulasması cok cok kolaymıs 5 kadından 2 sınde varmıs zaten
oyuzden şey ettımdı

Yok canım bizde biliyoruz hpv olduğunu :) Ama sen gayet doğru söylemişsin hpv ağdadan,ağda yapılırken kullanılan malzemelerden,ortak kullanılan tuvaletten geçebilir.En kuvvetli geçme yolu cinsellik evet ama başka geçme yollarıda var,bu ihtimalleri de değerlendirmek lazım.Hemen adama aldattı demek çok yanlış,ben bunu konunun başındada söyledim.Ayrıca bak bir arkadaş yazdı buraya bekarım,kimseyle ilişki yaşamadım,sürtünme yoluyla bile yaşamadım ama bende hastayım dedi.Demek ki sadece cinsellikle geçmiyormuş,canlı bir örnek var burada şuan.

Hiv değil hpv. Dikkatli okumamışsınız

Canlı örnek benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…