hpv bulaştıran koca sizce aldatmış mıdır?

Sadece cinsel yolla bulaşmaz benim bir tanıdığım kadına gittiği ağda salonunda bulaşmıştı geçmiş olsun buarada

Bunu ben de çok merak ediyorum benim de kocası imam olan 45 yaşında bir ablanın başına geldi ben de bayağı kafa yormuştum olabilir mi diye
Sadece cinsel yolla degil bulaşmasonfa birçok etken oldugu yazıyır makalelerde. Sürekli tekrarlanan tedavi edilmeyen enfeksiyonlar erken cinsellik tuvalet havuz hiç smear yapılmaması çok çocuk dogurmak gibi..

İlla ki aldatmis denemez çünkü ablandan önce belki biriyle ya da birileriyle birlikte olmuştur yani bunu sadece aldattı olarak degerlendirmeyin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Smear testi sürekli yapılan bir testtir her doktora gittiğinde doktor ister . Öncesinde çıkmadıysa buradan anlayabilir . Ama yine de ben başka bir merkezde de test yaptırırdım sormadan evvel

BULaşan biri olarak söylüyorum aldatmış net. Benim eşimden bulaştı ama evlilikten önce yaptığı birşeydi evliyken olmadı. Çoğu kişi yazmış yok tenden bulaşır vs yok arkadasım doğrudan cinsel yolla bulaşır. 2 sene sonunda vücuttan atılıyor bağışıklık sistemi güçlüyse. Kiminle genital bölgede et beni olarak belli oluyor kiminle hiç bir belirti yokken alınan örnekte cıkıyor. Üzgünüm ama aldatmış ben yaşadım biliyorum

Yo hayır,hpv cinsel ağırlıklı olarak bulaşıyor ama genel olarak cilde temas etmesiyle bulaşıyor (dedi google amca). Belki evlenmeden önce bulaştı,bunu bilemez ki ablanız,illa aldatması gerekmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…