HPV ASİSİ ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
24
Kızlar Hpv asisinin ilk dozunu olmustum iki ay olcak suan tek dozluyum bu tek dozun bile bir faydası varmi? Bu virüs cansız eşyalarda nesnelerde yaşayabiliyor mu internette baktığımda belirli bir sure canlı kalabiliyormus bulaşma riski ne derece yüksek ?

Kızlar Hpv asisinin ilk dozunu olmustum iki ay olcak suan tek dozluyum bu tek dozun bile bir faydası varmi? Bu virüs cansız eşyalarda nesnelerde yaşayabiliyor mu internette baktığımda belirli bir sure canlı kalabiliyormus bulaşma riski ne derece yüksek ?
Canım hpv nin cansız nesneden bulaşması çok zor bir ihtimal. Eğer daha önce hpv olduysan, aşılanma sadece geçirmemiş olduğun hpv türleri için fayda sağlar. Hpv cinsel bir hastalıktır eşyadan falan bulaşması çok çok düşük bir ihtimal. Sadece anne hpv ise çocuğa etkisi nedir bilemem

Ben tüm dozlarımı oldum onun hepsini vurdrurtman gerek canım 1 hafta bile gecikse etki etmiyormuş doktorum demişti

Ben tüm dozlarımı oldum onun hepsini vurdrurtman gerek canım 1 hafta bile gecikse etki etmiyormuş doktorum demişti
merhaba aşılar yan etki yaptimi.faydasi oldumu size.banada yaptirmam gerektigini soyledi doktor.birde hagi aşıyı oldunuz acaba

X