Hpv 31 kolposkopi

ssssssaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
206
34
Merhaba hanımlar hpv testim 31 tipiyle pozitif. Bu virüsü muhtemelen 2 senedir taşıyorum. Görüştüğüm doktorların hepsi ne olur ne olmaz diye kolposkopi yaptırmam gerektiğini söylüyolar. 23 yaşındayım sigara alkol kullanmıyorum siğilim de yok. Smear testim 8 ay önce de negatifti şimdi de negatif sadece geçmeyen mantar enfeksiyonum var. Beklemek mi yoksa kolposkopi mi daha mantıklı?

Geçmiş olsun canim doktorun ne dediyse onu yaptir canim .ben mesala doktorum senede 1 smear aldırmami önerdi kolkoskopi istese yaptırırım

Geçmiş olsun canim doktorun ne dediyse onu yaptir canim .ben mesala doktorum senede 1 smear aldırmami önerdi kolkoskopi istese yaptırırım
Ben bu süreçte 4 doktorla görüştüm sadece bir tanesi bekle dedi ama deflagyn kullanıp bekle dedi diğer hepsi kolposkopi yaptır diyor sanırım yaptıracağım çok korkuyorum :KK43:

Aşı ol biran önce. Kolposkopi biyopsi demek tehlikeli tür taşıyorsun cin3 çıkarsa eğer bir sonraki adım rahim ağzı kanseri. Erteleme yani. Kolposkopide korkacak bir şey yok hafif sedasyonla yapılıyor.

Evet
Aşı ol biran önce. Kolposkopi biyopsi demek tehlikeli tür taşıyorsun cin3 çıkarsa eğer bir sonraki adım rahim ağzı kanseri. Erteleme yani. Kolposkopide korkacak bir şey yok hafif sedasyonla yapılıyor.
evet doktorlar da tehlikeli türden dolayı kolposkopi diyor. Her kolposkopide biyopsi oluyor mu yaa çünkü uyuşturmadan yapıyolar biyopsi alacaklarsa nasıl olacak kafamda deli sorular :KK43:

X