- 23 Şubat 2018
- 78
- 18
- 45
- Konu Sahibi Destina0606
Ben de tüm arkadaşları zorla aşıya götürdüm ve hpv test yaptırdım)) aşırı şeker karbonhidrat yiyordum hepsini kestim takviye vitaminler ve marketten kefir aldım... insanoğlu işte sağlığı tehlikeye girmeden adam olmuyor. Belki de bize bir uyarıydi. Belki yaradan bizi seviyor ve kendimizi kontrol altına almamızı istedim. Bu arada memografi yaptırdım, 15 gündür sonuç bekliyorum o da geriyor beni ... insana yapılacak şey değil vallahi 15 gün nedir !!! Eşimin umru da bile değil bekleme sürecim. Allah kimseye muhtaç etmesin... sağlıklı günler dilerim... test sonuçlarımızi yazalım lütfenToplumumuz genel olarak HPV konusunda bilinçsiz. Evlilik öncesi bu test istense keşke dedim dün doktora, güldü. Ooof of of ne diyorsunuz ortalık karışır o kadar çok var ki dedi.
Bu virüsü atlatsak da travması illaki kalır. Evlenmeden önce tüm laboratuvarlara sokarım adamı valla. Tabii evlenmeye cesaret edebilirsem.
İnşallah en kötüsü bu olur ve bir daha bununla sınanmayız. İleride kızım ya da oğlum olursa ona alabileceğim en güzel hediye hpv aşısı olacak.
Bahsettiğim arkadaşım 11 yaşındaki kızına aşı yaptırdı sayemde ve bu beni çok mutlu ediyor.