A ancika Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2024 7 1 32 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Didemfeda #21 tugbaoyku .!.: Geçmiş olsun yüksek cikmis umarım kolposkopi temiz çıkar ama leep yapar Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz da bir ilerleme var mıdır zaten ilk leep yapacaklar
tugbaoyku .!.: Geçmiş olsun yüksek cikmis umarım kolposkopi temiz çıkar ama leep yapar Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz da bir ilerleme var mıdır zaten ilk leep yapacaklar
R Ruzgarrr_84 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Aralık 2017 1.270 320 40 31 Mayıs 2024 Konu Sahibi Didemfeda #22 ancika .!.: İlk cinsel ilişkim eşimle oldu nişanlılık dönemini de hesaba katarsak 1 sene 3 ay önce olmuştu inş o kadar sürededir ilerlememiştir birde çok sevinirim İstanbul da yaşıyorum sizce bir sene içinde ilerlemiş midir Genişletmek için tıkla... 1 yılda hemen ilerlemez, en azından bir cın2, cın3 seviyesine ilerlemez diye düşünüyorum. Özelden yazayım size doktoru.
ancika .!.: İlk cinsel ilişkim eşimle oldu nişanlılık dönemini de hesaba katarsak 1 sene 3 ay önce olmuştu inş o kadar sürededir ilerlememiştir birde çok sevinirim İstanbul da yaşıyorum sizce bir sene içinde ilerlemiş midir Genişletmek için tıkla... 1 yılda hemen ilerlemez, en azından bir cın2, cın3 seviyesine ilerlemez diye düşünüyorum. Özelden yazayım size doktoru.