HPV 16 pozitif

Edirne Trakya Üni. Tıp Fakültesi'nde ücretsiz kolposkopi yapılıyor, devlet güvencen varsa ücret alınmıyor. Kadın doğum polikliniğinden randevu alıp ilerleyebilirsin."
Aradım ama önce asistanlar bakıyormuş profesör randevu ücretli o da randevu geç verilmiyordu şehir hastanesind ücretsiz oldum

Merhaba tekirdag Hastanesi'ne gittim olduğum hpv 16 poiztiif testini gösterdim aynı gün kolposkopi yapıp iki parça aldı sizde durum nasra
Merhaba tekirdag Hastanesi'ne gittim olduğum hpv 16 poiztiif testini gösterdim aynı gün kolposkopi yapıp iki parça aldı sizde durum nasıl
Randevu bulup Kolposkopi olmanıza sevindim.Bende Salı günü özel klinikte Kolposkopi oldum;hücresel bozulma var dedi doktor parça aldı sonucunu bekliyorum.Sizin dediğiniz gibi 2 veya 3 parça aldı galiba.Sizde hücresel bozulma yada başka bir şey dediler mi.Umarım sonuçlarımız temiz gelir stres oldum artık

İnşallah , doktor bana işlem sırasında kadınların yüzde 85 90 ni geçiriyor bunu dedi içimizi rahat tutmamız gerek

İnşallah , doktor bana işlem sırasında kadınların yüzde 85 90 ni geçiriyor bunu dedi içimizi rahat tutmamız gerek
Sonuçlarınız ne zaman çıkacakmış.Benim pazartesi çıkacak gibi umarım güzel haberler alırız.Aşı oldunuz mu.Ben pazartesi ilaçlara başlayıp aşı olacağım inşallah emzirmeyi kestim

Sonuçlarınız ne zaman çıkacakmış.Benim pazartesi çıkacak gibi umarım güzel haberler alırız.Aşı oldunuz mu.Ben pazartesi ilaçlara başlayıp aşı olacağım inşallah emzirmeyi kestim
Benim 20 günü bulacakmis size ilaç ne yazdı bana sadece bağışıklık güçlü tut dedi ve aşı olmayacam gereksiz pahalı geliyor bana haber verin mutlaka sonucunuzu temiz çıkar insallah

Benim 20 günü bulacakmis size ilaç ne yazdı bana sadece bağışıklık güçlü tut dedi ve aşı olmayacam gereksiz pahalı geliyor bana haber verin mutlaka sonucunuzu temiz çıkar insallah
İnşallah hepimizinki güzel çıkar ve kurtuluruz bir an önce 🤲 bağışık güçlendirici,d vitamini,vajina içi fitil dedi akıntı problemi için,biterek diye bir ilaç dedi birde.Aşıyı öneriyorlar canım imkanın varsa ol bence.Süleyman hocaya da mail attım sadece lütfen aşı ol yazmış

İnşallah hepimizinki güzel çıkar ve kurtuluruz bir an önce 🤲 bağışık güçlendirici,d vitamini,vajina içi fitil dedi akıntı problemi için,biterek diye bir ilaç dedi birde.Aşıyı öneriyorlar canım imkanın varsa ol bence.Süleyman hocaya da mail attım sadece lütfen aşı ol yazmış
İnşallah cnm , öteki ay düşünüyorum sonucuma göre , sizden güzel haberleri bekliyorum

Teşekkür ederim,Muğla siz nerelisiniz? Yok hayır muayene için o tarihi vermişler.Kolposkopi yarın olacağım özel klinikte.Araştırma hastanesi o tarihe verdi Kolposkopiyi yakın zamana veriyorlar mı hiç bilmiyorum ama muayene tarihi bile çok uzun.Toplum sağlığı merkezinin aldığı sırayı da iptal etmedim dursun

Kolposkopi ucreti nedir ozelde acaba bnde leep olucam ortalama fiyatlarini bilen var mi

Kolposkopi ucreti nedir ozelde acaba bnde leep olucam ortalama fiyatlarini bilen var mi
Walla yerine göre değişiyor.Özel hastane 30 bin istedi,özel klinikte Kolposkopi +biyopsi yaptı hekim 8.500 aldı.Size tavsiyem biraz araştırmanız çünkü fiyatlar birbirini asla tutmuyor ve özel hastaneler bu konuda biraz acımasız.Bizde ilk panikle özel hastaneye gittik sonra Burada bir arkadaş tavsiyesiyle hem alanında uzman birine gittik hem özel hastanenin verdiği fiyatın çok çok altında yaptırdık işlemi

Back
X