Öncelikle geçmiş olsun . umarım her şey istediğin gibi yoluna girer en yakın zamanda şu durumdan kurtulursun. Ve kurtulacağını da inanıyorum .. evet öyle bir şey ki bu durum insanı çıkmaza sokan, kafasındaki sorularının bitmemesine yola açan, bundan sonraki hayatım ne olacak diye merak ederek düşüncelere yoran bir yolculuk bu hastalık. Şans eseri annemin Smear testin de öğrenmiştim bu hastalığın adını hiç duymamıştım çünkü hiç de annemde bir belirti vermemişti çok araştırdım ve bir çok doktora gittim sordum soruşturdum. Çünkü dışarıdan insanlara söyledikleri biraz korkutucuydu. Annem de iki çeşidi vardı bu hastalığın hem Hpv18 hem Hpv16 . Yumurtalıklarını ve rahmini aldırdı iki aşamayla . Nasıl olsa çocukta düşünmediğinden dolayı hiç düşünmeden ve tekrarlama olasılığını düşünmek istemediğinden dolayı komple aldırarak rahat etmek istedi. İkisinden birinden vazgeçmesi gerekiyordu çünkü her yerini sarmıştı zaten. O yüzdendir önemli olan bazı testleri zamanında yaptırmak. Geç kalınca çünkü bazı şeylerin telafisi olmuyor. Evet şimdi iyi annem psikolojikmen de.
Her şey yolunda. Evet , önümüzdeki yolculuk biraz korkutucuydu korkularını anlayabiliyorum ama hiçbir şey çaresiz ve sonuçsuz değil. Herşey çözülür . Seni ve korkularını çok iyi anlıyorum
çok geçmiş olsun , umarım güzel haberler senin ile olsun