- 13 Mart 2024
- 42
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi kardelen0642
Benım 3 tane yaşım 39 düşünmüyorum çocuk falan Allah olmayanlara versin menopozu kaldıramazdın daha gençsin o yüzden bıraktım dediaynen öyle ama alınmadıysa vardır bir bildikleri. Yaşa göre çocuk istemine göre karar veriliyor biraz sanırım.
Ankara canım yaşım 39Evet diğer tiplere karşı koruyuculuk varmış. Ama bilemiyorum zaten alınacak bir şey kalmadı 3 ayda 1 kontrolede gideceğim. O yüzden aşıyı ileriki yıllarda düşünebilirim. Siz hangi şehirdesiniz. Kaç yaşındasınız acaba
Anladım. 33 yaşındayım ben. Çok şükür 2 aya yaklaştım bir belirti yok sıcak basar vs dediler ama yok. Sadece sağ bacağmda bölgesel hissizlik var lenfler olmadığı içinmiş. 1 tane çocuğum var benimde. Ama doktor seçimi sana bırakama hepsini alacağım dedi alın doktor bey lazım değil dedim bendeBenım 3 tane yaşım 39 düşünmüyorum çocuk falan Allah olmayanlara versin menopozu kaldıramazdın daha gençsin o yüzden bıraktım dedi
Benım sag bacagımda aynı uyuşuyor bazen boşluğa basıyor gıbı oluyorumAnladım. 33 yaşındayım ben. Çok şükür 2 aya yaklaştım bir belirti yok sıcak basar vs dediler ama yok. Sadece sağ bacağmda bölgesel hissizlik var lenfler olmadığı içinmiş. 1 tane çocuğum var benimde. Ama doktor seçimi sana bırakama hepsini alacağım dedi alın doktor bey lazım değil dedim bende
Benım rahım rahım agzı lenf bezleri hepsi alındı yumurtalıklar duruyor doktor dedı aşını ol dığer türlere karşı korur diyeÇok geçmiş olsunkardelen0642 ve M merve0509 . Umarım hemencecik iyileşirsin Kardelen. Kızlar bir de aşıyı konuşmuşsunuz aranızda . Sizi bundan sonra hpv etkilemez ki! Belki rahim ağzı alınmadı mı, o yüzden mi aşı olmak istediniz anlayamadım.
Çok geçmiş olsunMerhaba bende 2022’de tip16 olduğunu öğrendim. her 6 ayda 1 kontrole gittim. Her biyopsim temiz geldi. Hpv testim 16 pozisyonda geldi. Sadece 7 ay sonra (1/2 ay geç gittim son kontrole) kanser olduğumu öğrendim. Lütfen aksatmayın. Senede 1 değil bence 6 ayda 1 gidin.
Nasıl yani akciğerde kanser yaptığını ilk defa duyuyorum. Emin misiniz? Boyun gırtlak biliyorum daYani vücuttan nasıl atılacak hpv sadece rahım agzı degılkı agız boyun akciğer oralardada kanser yapıyor benım arkadadımın rahım yumurtalık hersey alındı hpv hala pozitif negatif dönmüyor 3 yıldır
Boyun gırtlakta yaptıgı kanser ilk akciğer atıyor benden herseyddn önce akciğer tomografisi istendiNasıl yani akciğerde kanser yaptığını ilk defa duyuyorum. Emin misiniz? Boyun gırtlak biliyorum da
Merhaba geçmiş olsun kolposkopi sonucunuz ne geldiÇok geçmiş olsun6 ayda bir smear veriyorum öğrendiğimden beri bende kolposkopi yapan Dr bir yıl sonra kontrol demesine rağmen.. Allah yardımcımız olsun nasilsiniz peki
Siz ameliyat oldunuz muZaten paniktim şimdi iyice panikledim
Ben aşı olmadım doktorumda dedi olmana gerek yok ancak başka tipleri kapma durumun varsa ol onlara karşı korusun dedi.(tek eşliysen demek istedi)Çok geçmiş olsunkardelen0642 ve M merve0509 . Umarım hemencecik iyileşirsin Kardelen. Kızlar bir de aşıyı konuşmuşsunuz aranızda . Sizi bundan sonra hpv etkilemez ki! Belki rahim ağzı alınmadı mı, o yüzden mi aşı olmak istediniz anlayamadım.
Seninki temizlenmiştir endişe etme geçmiş olsun ama smear hersene alıyorlar sanırımBen leep oldum yaklaşık 1 ay önce cin 1 ile
Ben 2022 kasımda hpv testi yaptırdım. Sadece 16 pozitif geldi. 7 ay sonra yaptırdığım hpv cın2/3 geldi. Sonra biyopsi. Sonra soğuk konizasyon (leep) rahim ağzım komple çıkarıldı. Patoloji sonucu kanser gelince doktor rahim yumurtalık lenfler hepsini aldı. Dikkat edin. Aksatmayın kontrollerinizi, ben hep gittim. Çok şükür ki her şey erken teşhis edildi ve çok hırpalanmadan atlattım. Rahim ve rahim ağzı kanseri 1.evrede cerrahiyle atlatılabiliyor. Panik yok tedbir varBen leep oldum yaklaşık 1 ay önce cin 1 ile
Çok şükür iyiyim. 2 sene her 6 ayda 1 gittim. İyiki gitmişim. Korkmayın genelde vücut atıyor ama maalesef bazı kişilerde atılamıyor bağışıklık durumuna bağlı olarak ben hep düşük bağışıklığa sahip bir insandım. Çok şükür çaresi olan hastalıklar artık. Sıkmayın moralinizi bozmayın.Çok geçmiş olsun6 ayda bir smear veriyorum öğrendiğimden beri bende kolposkopi yapan Dr bir yıl sonra kontrol demesine rağmen.. Allah yardımcımız olsun nasilsiniz peki
İnşallah benım payolojıde öyle gelir kemoterapi ışına gerek kalmazBen 2022 kasımda hpv testi yaptırdım. Sadece 16 pozitif geldi. 7 ay sonra yaptırdığım hpv cın2/3 geldi. Sonra biyopsi. Sonra soğuk konizasyon (leep) rahim ağzım komple çıkarıldı. Patoloji sonucu kanser gelince doktor rahim yumurtalık lenfler hepsini aldı. Dikkat edin. Aksatmayın kontrollerinizi, ben hep gittim. Çok şükür ki her şey erken teşhis edildi ve çok hırpalanmadan atlattım. Rahim ve rahim ağzı kanseri 1.evrede cerrahiyle atlatılabiliyor. Panik yok tedbir var