- 24 Aralık 2012
- 629
- 272
- Konu Sahibi kardelen0642
Kolposkopi biyopside mi çıktı?Kullanıyordım 1 haftadır içmiyorum hiçbir belirti vermiyor benım tümör sarkoma en sinsi ve en agresif tür birde smearda çıkmadı mutlaka hpv yapın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolposkopi biyopside mi çıktı?Kullanıyordım 1 haftadır içmiyorum hiçbir belirti vermiyor benım tümör sarkoma en sinsi ve en agresif tür birde smearda çıkmadı mutlaka hpv yapın
geçmiş olsun inşallah güzel ve kolay bir ameliyat olur. rabbim şifa versin hepimize.. bende kolposkopi sonucumu bekliyorum çok can sıkıcıBenım herseyde çıktı yarın ameliyat olacağım Allah izin verirse
Ameliyat oldun mu canım? Nasılsın?Benım herseyde çıktı yarın ameliyat olacağım Allah izin verirse
Evet bugün oldum fakat agrılar dayanılmaz derecede inşallah sabaha doğru azalırAmeliyat oldun mu canım? Nasılsın?
Zor bir ameliyat ben bu kadar beklemiyordum rahim alındı yumurtalıkları bıraktı doktorum daha menopoz için gençsin onn komplikasyonları daha agır falan dedı şimdi patolojıyı bekleyeceğim sonuca göre kemoterapi yada ışın belirlenecekAmeliyat oldun mu canım? Nasılsın?
Çok ama çok geçmiş olsun. 2021 yılında hpv16 ile 30.yaşı karşıladım. 2023 aralık ayına geldiğimde ise kanser olduğumu öğrendim. (bu süre zarfında 6 ayda 1 kontrollerimiz aksatmadım)Herkese merhaba rastgele verdiğim testte hpv 16 18 pozitif çıktı daha sonra kolpıskopi yapılıp biyopsi yapıldı smear aldılar sonuçları bekliyorum çok endişeliyim kanser yapan tiplermiş birde kolooskopi sonrası bir haftadır akıntı var normalmi benı bekleyen süreç nedir başından geçen arkadaşlar destegınıze ihtiyacım var teşekkür ediyorum
3/4 güne iyi olacaksın. Pazartesi ameliyat olup cuma artık daha iyi olmuştum. İnan geçecek. Bak şimdi normalde döndüm sende iyi olacaksınEvet bugün oldum fakat agrılar dayanılmaz derecede inşallah sabaha doğru azalır
Zor bir ameliyat ben bu kadar beklemiyordum rahim alındı yumurtalıkları bıraktı doktorum daha menopoz için gençsin onn komplikasyonları daha agır falan dedı şimdi patolojıyı bekleyeceğim sonuca göre kemoterapi yada ışın belirlenecek
Merhaba bende 2022’de tip16 olduğunu öğrendim. her 6 ayda 1 kontrole gittim. Her biyopsim temiz geldi. Hpv testim 16 pozisyonda geldi. Sadece 7 ay sonra (1/2 ay geç gittim son kontrole) kanser olduğumu öğrendim. Lütfen aksatmayın. Senede 1 değil bence 6 ayda 1 gidin.Geçmiş olsun , biyopsi sonucuna gire Dr tedavi şeklini belirler bende de tip 16 mevcut bir yıl oldu öğreneli kolposkopi biyopsi temiz olduğu için bir yıl.sonra kontrol dedi sadece
2021’de pardonMerhaba bende 2022’de tip16 olduğunu öğrendim. her 6 ayda 1 kontrole gittim. Her biyopsim temiz geldi. Hpv testim 16 pozisyonda geldi. Sadece 7 ay sonra (1/2 ay geç gittim son kontrole) kanser olduğumu öğrendim. Lütfen aksatmayın. Senede 1 değil bence 6 ayda 1 gidin.
Geçmiş olsun2021’de pardon
İnşallah bende patoloji sonucu bekliyorum dr yumurtalık ları bıraktım dediÇok ama çok geçmiş olsun. 2021 yılında hpv16 ile 30.yaşı karşıladım. 2023 aralık ayına geldiğimde ise kanser olduğumu öğrendim. (bu süre zarfında 6 ayda 1 kontrollerimiz aksatmadım)
Kanser teşhisi sonrasında pet ve mr göre yayılım yoktu o yüzden hemen rahim yumurtalık lenflerimi aldılar. Gelen sonuçta 1.evre olduğu için tedavi önerilmedi. Ama tedavi olsaydı da hepsini kabul etmiştim. Moralinizi yüksek tutun. Her şey geçecek. İyi haberlerinizi bekliyorum
Benim hepsi alındı menopoza girdim yani ama şükür gitti bittiİnşallah bende patoloji sonucu bekliyorum dr yumurtalık ları bıraktım dedi
İnşallah artık o kadar canım yanıyor ki yeterki şu illetten kurtuluyum razıyım birde siz aşı oldunuz mu3/4 güne iyi olacaksın. Pazartesi ameliyat olup cuma artık daha iyi olmuştum. İnan geçecek. Bak şimdi normalde döndüm sende iyi olacaksın
İnşallah artık o kadar canım yanıyor ki yeterki şu illetten kurtuluyum razıyım birde siz aşı oldunuz
Keşke benim de hepsini alsaydı bu korku içinde yaşamak bilmiyorum sizede çok çok geçmiş olsun kötü misafirdi gittiBenim hepsi alındı menopoza girdim yani ama şükür gitti bitti
İnşallah bana doktor patoloji sonrası aşı başlayalım obur türlerden korur dedi 16 18 çıkabiliyormusBana güven az sabır ağrı kesici iç. Hepsi bitcek. Hayır aşı olmadım. Aşı enfekte olunan virüse karşı fayda etmiyormuş tek eşli olduğum ve eşiminde evlilik süresince tek eşli olacağını bildiğimden aşı olmuyorum. Yada belki olurum. Ameliyat sonrası doktorla hiç görüşmedim. Yarın muayeneye gideceğim soracağım.
aynen öyle ama alınmadıysa vardır bir bildikleri. Yaşa göre çocuk istemine göre karar veriliyor biraz sanırım.Keşke benim de hepsini alsaydı bu korku içinde yaşamak bilmiyorum sizede çok çok geçmiş olsun kötü misafirdi gitti
Evet diğer tiplere karşı koruyuculuk varmış. Ama bilemiyorum zaten alınacak bir şey kalmadı 3 ayda 1 kontrolede gideceğim. O yüzden aşıyı ileriki yıllarda düşünebilirim. Siz hangi şehirdesiniz. Kaç yaşındasınız acabaİnşallah bana doktor patoloji sonrası aşı başlayalım obur türlerden korur dedi 16 18 çıkabiliyormus