- 13 Mart 2024
- 42
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi kardelen0642
Merhaba,Geçmiş olsun , biyopsi sonucuna gire Dr tedavi şeklini belirler bende de tip 16 mevcut bir yıl oldu öğreneli kolposkopi biyopsi temiz olduğu için bir yıl.sonra kontrol dedi sadece
Büyük ihtimalle 4 yıldır vucudumda , aynı partnerle sürekli bulaş oldu atamadım vücuttan, bir yıl önce öğrendim ilişkim yok aşı.oldum kolposkopi temizdi , Dr bir yıl sonra kontrol dedi bu ay sonu gidecegimMerhaba,
Hpv 16 erken mi teşhis edildi acaba sizde? Şu andaki durumunuz nedir?
Asistanına söyleyin size raporu göndersinBenim doktorum izinde biyopsi çıkmış temiz olup olmadığını nasıl öğrenebilirim
Orta decereli diferansiyel tümör geldi rahim alınacak yarın tomografi çekilecek akciğer ve batın tomografi yayılma var mı dıyeAsistanına söyleyin size raporu göndersin
Şok oldum. 4 senede siğil falan olmadan belirti vermeden hpv olduğunu bile şimdiye kadar öğrenmeden bu kadar ilerlemiş olması çok şaşırtıcı. Demek ki rutin taramaları hiç ihmal etmemek gerekiyor çok geçmiş olsunOrta decereli diferansiyel tümör geldi rahim alınacak yarın tomografi çekilecek akciğer ve batın tomografi yayılma var mı dıye
Teşekkür ediyorum sağ olunŞok oldum. 4 senede siğil falan olmadan belirti vermeden hpv olduğunu bile şimdiye kadar öğrenmeden bu kadar ilerlemiş olması çok şaşırtıcı. Demek ki rutin taramaları hiç ihmal etmemek gerekiyor çok geçmiş olsun
Allah’ın izniyle yayılma yoktur inşallah. Orta dereceliymiş. Bu smear öncesi ne zaman smear yaptırmıştınız. İyi olacaksınızOrta decereli diferansiyel tümör geldi rahim alınacak yarın tomografi çekilecek akciğer ve batın tomografi yayılma var mı dıye
Sizindemi pozitif hpv 39 yaşındayımKac yâsindasiniz cok uzuldum rabbim sifa wersjn bnzer seleri yasiyoruz
Ewt hpv 66 bnmde smear acsus rabbm.sifa wersin genelde hep burada sonclari cin2 cin3 die okumstum 7 yillk evliyim sizin smear sonucunz ne idi acabaSizindemi pozitif hpv 39 yaşındayım