Hpv 16 18 pozitif

Anladım canım verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun umarım geçer gider seninde rabbim bidaha yaşatmasın..
Şu randevumu bi alayım hayırlısıyla emin olayım süreç hakkında yine yardımını isterim inşallah bişey yoktur ya düşüncesi bile bana yetti kaç gündür mahvoldum Ama yapacak bişey yok varsa böyle bişey tedavimizi olucaz napalım herşeyin hayırlısı 🤲
Canım merhaba,
Ne yaptın randevu bulabildin mi?

Canım merhaba,
Ne yaptın randevu bulabildin mi?
Merhaba canım buldum ya sonunda 2 hafta sonra ama olsun eşimde gitti siğiller için krem vermiş doktor 15 gün sonra da yaktırmak için gidicek ama bence benimki temiz çıkıcak inşallah öyle hissediyorum hayırlısı olsun canım

Benim çok merak ettiğim şey hpv bulaştıktan ne kadar süre sonra Cin 1 seviyesine geliyor acaba? O kadar şey sordum doktoruma bunu unuttum… Yani Bir kaç ay mı gerek bu aşamaya gelmesi için yoksa yıllar mı alıyor? Bazen yıllarca sessiz kalıp sonradan tahrip eder diye okumuştum ama bilemiyorum hiç ve çok merak ediyorum… Sizin fikriniz nedir ? Beni aydınlatabilir misiniz?🙏
Merhaba ben 55 yaşındayım en son ilişkiye eşimle 3 sene önce girdim hiçbir problemim yoktu sinir yaptırdım hpv çıktı devlette bir buçuk aydır 2 aydır sonuç bekliyorum hala çıkmadı en sonunda psikolojim bozuldu ellerim uyuşmaya başladı ve ben özele gittim tüm testleri yeniden yaptırdım kolposkopi yapıldı ve sonuçlar tertemiz çıktı lütfen sağlık ocaklarında bu tip şeyleri yaptırdıktan sonra bir kez daha başka yerde yaptırın bu tip vakaları çok sık duymaya başladım her HPV dedikleri de hpv çıkmıyor arkadaşlar bizzat yaşadım

Herkese merhaba rastgele verdiğim testte hpv 16 18 pozitif çıktı daha sonra kolpıskopi yapılıp biyopsi yapıldı smear aldılar sonuçları bekliyorum çok endişeliyim kanser yapan tiplermiş birde kolooskopi sonrası bir haftadır akıntı var normalmi benı bekleyen süreç nedir başından geçen arkadaşlar destegınıze ihtiyacım var teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun kolposlop7 zor mu acaba

X