Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar. Dereceye giren, giremeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maşallah, nazar boncuğunu hakediyoruz 🧿 C Calcifer ellerine sağlık 🧡

MrsDelfino MrsDelfino Antalya'da olduğunda haberleşelim, denk gelirsek buluşuruz belki 🧡

Ve ben de yeni kitaplarımı paylaşayım, katkısı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 😍 Yüzüklerin efendisi serisini kardeşimle beraber okuyacağız

Eklentiler

• Screenshot_20240304_121640_Gallery.jpg
    Screenshot_20240304_121640_Gallery.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 28
Fiyatları gördükten sonra ben de pdf okumaya karar verdim. Yorumun içimi rahatlattı
PDF okumaya başladığımdan beri kitapları alınacaklar ve alınmadan da okunabilecekler olarak ayırıyorum. Özellikle de bir kere okunup yıllar sonra bir daha okuyayım diye düşünmeyeceğim tamamen kurguya dayalı gerilim,korku ve fantastik kitaplar bu kategoride artık benim için 👍 tabii kütüphane de güzel bir alternatif

Bu güzellikleri bana hediye göndererek beni şaşırtan K Kitapkontesi 💚 Kitapların güzelliğine mi düşsem, düşüncenin inceliğine mi bilemedim 🤤 😍
Üçü de birbirinden güzel ve zevkle okuyacağım. Çook teşekkür ederim, çok mutlu ettin ❤️❤️

Eki Görüntüle 3396119
Güzel günlerde keyifle oku canım 😍 çok mutlu oldum ben de💞 iyi ki kitaplar ve sizler varsınız 🤗

Eline emeğine sağlık başkanım hepimizi çok çok tebrik ediyorum :KK9::nazar:
Biz de nişanlımla tekrar konuştuk. İstanbul’a taşınmak istemediğimize karar verdik. Eylül’den itibaren Van’da olacağım 💕 sonra da Antalya’ya gitmeyi deneyeceğiz annemin engel durumuyla mazeret tayinine başvuracağız. Kafam biraz rahatladı. Şimdi sadece Van’da ev bakacağız, nikah ve nikah sonrası yemeği ayarlayacağız 🥰.
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla her şey hallolsun 🙏🏼

İyi akşamlar,
Şeytan Yemini son 200 sayfa kaldı.
Ara vermek zorunda kaldım bugün biraz ritim tutturmuşken zira başım çok ağrıdı. Kaç gündür deniyorum kendimi,az okuduğumda sorun olmuyor ama fazla okuma yapınca başım ağrıyor.
Göz doktoru yolları göründü bana,bu hafta bir gün gideceğim, işlerimi toparlarsam. Bir süredir ışık çok rahatsız ediyor beni,birde önümdeki aracın farlarını dağınık görüyorum,gün ışığı vurduğunda da sis varmış gibi görüşüm azalıyor.
Yakında da minik etiket yazılarını okurken zorlanıyorum ,uzaklaştırınca da minicikler zaten görünmüyorlar😄😄 Etiket okuyamaz oldum😏
2 gözlükle çıkacağım korkarım doktordan😔😔

Benim de kitaba göre değişse de aşağı yukarı 1 dakikada 1-1.5 sayfa oluyor. Ama bunun puntosu falan da büyüktü, çok fazla konuşma vardı ondan hızlı gitti 😅

Valla maşallah arkadaşım sana🧿 Ben bu aralar 3 dakikada 1 sayfa anca okuyorum. Sonra da uykum geliyor.☹️

Selamlar. Dereceye giren, giremeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maşallah, nazar boncuğunu hakediyoruz 🧿 C Calcifer ellerine sağlık 🧡

MrsDelfino MrsDelfino Antalya'da olduğunda haberleşelim, denk gelirsek buluşuruz belki 🧡

Ve ben de yeni kitaplarımı paylaşayım, katkısı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 😍 Yüzüklerin efendisi serisini kardeşimle beraber okuyacağız
MrsDelfino MrsDelfino buluşmaya ben de katılmak isterim☺️

İyi akşamlar
Kamelyalı Kadın kitabını aldım zannediyorum ama bulamadım evde, bi’ ara kitaplıklarımı düzenlemem gerektiğini gösteriyor bu bana. Pdf vardı telefonumda ordan okuyorum şimdilik.
Aynı zamanda diğer ortak okuma kitabımız olan Sarı Odanın Esrarı’na da başladım.
Şubat ayında bitiremediğim iki kitabı da bitirdim. Keşke bildirime yetiştirebilseydim ama olmadı 🥲

1709616273832.png

1709616379996.png

1709616439776.png

Sultan Sazlığı (Kuş Cenneti) - Kayseri​

Erciyesin kuzeyinde Kayseri merkeze 70 kilometre uzaklıktaki, Sultan Sazlığı ev sahipliği yaptığı 300 civarında kuş türü ve 400'e yakın bitki türü ile doğayı gözlemlemek isteyenler için adeta bir cennettir. Aralarında turna, filamingo ve dikkuyruğunda olduğu kuşlardan kimi yaşam alanı olarak, kimi durup dinlenmek için, kimide yavrularını dünyaya getirmek için bu güzel sulak alanı tercih ediyor. Sazlıklar arasında kayıkla gezilebilir, yeşil, mavi ve sarının yarattığı büyüleyici bir fonda zarafet ve incelik abidesi kuşları fotoğraflayabilirsiniz.
Büyük bir kısmı sazlarla kaplı olan Sultan Sazlığı'nda yer yer kamış, kafa otu ve kındıra bulunur. Gölde açık havalarda nilüfer ve süsen, bununla birlikte çok sayıda yüzen saz adacıkları yer almaktadır. Bu tatlı su kompleksi güney ve kuzeyde tuzlu bir göl olan Yay Gölü ile ayrılır. İç Anadolu step ekosistemi içerisinde sahip olduğu zengin biyolojik çeşitliliği ve Afrika ile Avrupa arasındaki göçmen kuşların kullandığı iki ana kuş göç yolunun bu alanda kesişmesi nedeniyle ülkemizdeki en önemli sulak alanlardan birisidir. Erciyes eteklerinde bulunan Sultan Sazlığı doğal güzelliği yanısıra ilimiz ekonomisine hasırcılık ve el sanatları alanında da katkı sağlamaktadır, Bilinçli eğitimli çevre köylülerimiz sonbaharda ürettikleri saz ve sazdan yapılan el sanatı ürünlerini ülke ekonomisine kazandırmaktadırlar.

Günaydınlar Herkese ❤️

Bu ayın ortak okuması Kamelyalı Kadın ve Sarı Odanın Esrarı

Eleadora Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
Nowaybabe Nowaybabe
Keira- Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
yet07 yet07
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Etkili Eleman Etkili Eleman
UcanSupurge UcanSupurge
mimesis mimesis
nemesis nemesis
Jawlensky Jawlensky
sevayd sevayd
A Atalanteda
Kukrim Kukrim
Less-is-More Less-is-More
choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah
Natsume Natsume
Mrsay Mrsay
YEKTA31 YEKTA31
Aspasiaa Aspasiaa
hande_buse hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal Ozzybal
ahestebirbeste ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78 Gelincik78
CipisS CipisS
rabbitgirl rabbitgirl
Papatyays Papatyays
O _okyanus
Feline Feline

Eki Görüntüle 3396709

Eki Görüntüle 3396710

Eki Görüntüle 3396712

Sultan Sazlığı (Kuş Cenneti) - Kayseri​

Erciyesin kuzeyinde Kayseri merkeze 70 kilometre uzaklıktaki, Sultan Sazlığı ev sahipliği yaptığı 300 civarında kuş türü ve 400'e yakın bitki türü ile doğayı gözlemlemek isteyenler için adeta bir cennettir. Aralarında turna, filamingo ve dikkuyruğunda olduğu kuşlardan kimi yaşam alanı olarak, kimi durup dinlenmek için, kimide yavrularını dünyaya getirmek için bu güzel sulak alanı tercih ediyor. Sazlıklar arasında kayıkla gezilebilir, yeşil, mavi ve sarının yarattığı büyüleyici bir fonda zarafet ve incelik abidesi kuşları fotoğraflayabilirsiniz.
Büyük bir kısmı sazlarla kaplı olan Sultan Sazlığı'nda yer yer kamış, kafa otu ve kındıra bulunur. Gölde açık havalarda nilüfer ve süsen, bununla birlikte çok sayıda yüzen saz adacıkları yer almaktadır. Bu tatlı su kompleksi güney ve kuzeyde tuzlu bir göl olan Yay Gölü ile ayrılır. İç Anadolu step ekosistemi içerisinde sahip olduğu zengin biyolojik çeşitliliği ve Afrika ile Avrupa arasındaki göçmen kuşların kullandığı iki ana kuş göç yolunun bu alanda kesişmesi nedeniyle ülkemizdeki en önemli sulak alanlardan birisidir. Erciyes eteklerinde bulunan Sultan Sazlığı doğal güzelliği yanısıra ilimiz ekonomisine hasırcılık ve el sanatları alanında da katkı sağlamaktadır, Bilinçli eğitimli çevre köylülerimiz sonbaharda ürettikleri saz ve sazdan yapılan el sanatı ürünlerini ülke ekonomisine kazandırmaktadırlar.

Günaydınlar Herkese ❤️

Bu ayın ortak okuması Kamelyalı Kadın ve Sarı Odanın Esrarı

Eleadora Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
Nowaybabe Nowaybabe
Keira- Keira-
K Kitapkontesi