Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kulübün son dönemlerdeki meşhur Hizmetçi kitabını okudum. Son dönemlerde okuduğum derinliği olan kitapların arasına böyle akıcı, merak uyandırıcı bir kitap okumak iyi geldi. Ama bu tarz kitapları okurken 3. sınıf film izliyormusum hissi uyanıyor bende. Oyuncuların/oyunculuğun iyi olmadığını, diyalogların basit olduğunu bilirsin ama sonunun ne olacağını merak ettiğin için devam edersin. Yani kurgu ön planda olduğu için herhangi bir edebi beklenti olmadan kendini olaya kaptırarak okunması gereken kitaplardan. Asıl suçluyu tahmin etmiş olsam da şaşırtmayı başardığını söylemeliyim. Bu da okumayı keyifli kıldı. Arada böyle kitaplar okumak iyi oluyor. Özellikle de kitap okuma temponuz düşmüşse ya da klasiklerden, ağır ilerleyen kitaplardan biraz uzaklaşmak istediğinizde iyi gelecektir.

Ben de bugün başladım, film izler gibi ilerliyor cidden. 3.sınıf mı o kısmı bilemiyorum ama akıcı olduğu için tam reading slump kitabı olmuş. Sevdim şimdiden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…