Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun acil şifalar.
Eve girince herkesi yoklamadan bırakmıyor meret.

K Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.

Herkese iyi hafta sonları diliyorum bu arada 💕

K Kitapkontesi A Atalanteda cok gecmis olsun

Oyle bir hastalik varki. 1,5 ay surundum. Ölecegim bile Sandim diyeyim.
Sağolun kızlar 😍 Allah dermansız dert vermesin,bununla atlatalım insallah ❣

Selamlar,
Hava muhteşem,başlayalım bakalım😊

Eklentiler

• 20240224_135515.jpg
    20240224_135515.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 40
K Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim😔

Selamlar ve hayırlı kandiller 🌺

Günaydın hayırlı kandiller, ben yine hasta yatıyorum, bi kurtulamadik ya bitip bitip tekrar başlıyor 😔

Geçmiş olsun arkadaşlar 🌺

Bitirirsin , aslansın , kaplansın başla başla başla 👏🏼

Ya bugün dışardaydım ben de hatta D&R’a uğradıysan o civarlardaydım 🙈buralarda mısın hala ?
Maalesef sadece arkadaşın nişanına gidip hemen geri döndüm. Damat bey bir araç tutmuş, onlara bağlı kaldık, konaklama imkanı yoktu. Onlara bağlı kalınca hiç gezemedik 😅. Umarım başka bir zaman 🙏🏻

Maalesef sadece arkadaşın nişanına gidip hemen geri döndüm. Damat bey bir araç tutmuş, onlara bağlı kaldık, konaklama imkanı yoktu. Onlara bağlı kalınca hiç gezemedik 😅. Umarım başka bir zaman 🙏🏻
Sağlık olsun canım yolun düşer de görüşmek istersen haber vermen yeterli 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X