Yani sukret diyorsunİtiraf ediyorum bugün ayın 16sı ve ben bir sayfa bile kitap okumadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sukret diyorsunİtiraf ediyorum bugün ayın 16sı ve ben bir sayfa bile kitap okumadım
GünaydınEki Görüntüle 3387971
Eki Görüntüle 3387972
Parion - Çanakkale
Kemer Köyü’ndeki Parion Antik Kenti Büyük İskender’in Persler'e karşı savaşı kazanmasıyla Hellen egemenliği, daha sonra Bergama Krallığı ve Roma hakimiyetine girer. Bizans Dönemi'nde Parion önemli bir piskoposluk merkezidir. Parion’da MÖ 5'inci yüzyıldan MS 3'üncü yüzyıl sonlarına kadar tarihlenen gümüş, bronz ve bakır sikkelere (para) rastlanmıştır. Genelde üzerlerinde bir gorgo başı tasviri ile Parion anlamına gelen “ARI” yazısı yer almaktadır. Sikkeler üzerindeki bu yazıdan dolayı burasının Parion olduğu anlaşılmıştır. 2005 yılından bu yana kazılara başlanan Kemer’de, kentin zenginliğini gösteren görkemli bir tiyatro, Roma villası ve Odeion yapısı ortaya çıkarılmıştır.
Günaydınlar
Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
UcanSupurge
@mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
@Natsume
@Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
@Papatyays
O _okyanus
herkese günaydınEki Görüntüle 3387971
Eki Görüntüle 3387972
Parion - Çanakkale
Kemer Köyü’ndeki Parion Antik Kenti Büyük İskender’in Persler'e karşı savaşı kazanmasıyla Hellen egemenliği, daha sonra Bergama Krallığı ve Roma hakimiyetine girer. Bizans Dönemi'nde Parion önemli bir piskoposluk merkezidir. Parion’da MÖ 5'inci yüzyıldan MS 3'üncü yüzyıl sonlarına kadar tarihlenen gümüş, bronz ve bakır sikkelere (para) rastlanmıştır. Genelde üzerlerinde bir gorgo başı tasviri ile Parion anlamına gelen “ARI” yazısı yer almaktadır. Sikkeler üzerindeki bu yazıdan dolayı burasının Parion olduğu anlaşılmıştır. 2005 yılından bu yana kazılara başlanan Kemer’de, kentin zenginliğini gösteren görkemli bir tiyatro, Roma villası ve Odeion yapısı ortaya çıkarılmıştır.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
UcanSupurge
@mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
@Natsume
@Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
@Papatyays
O _okyanus
bundan bende de var bir tane, göçebe gibi ordan oraya geliyor benimleSaka gibi.
70 sayfalik kitabi bitiremedim
Günaydın
Izanin şarkısı kitabı bitti. Idealist bir doktor olan Iza babasi vefat ettikten sonra annesinin yalnız kalmamasi için onun fikrini sormadan onu Budapeşte'ye götürür. İşlevsizleştirilerek dogup büyüdüğü evinden, eşyalarından, anılarından koparilan bir annenin sessiz haykırışlarını anlatıyor. Yaşlılığın getirdiği artik yapamama edememe durumu, aliskanliklarindan kopamama ve benliğine ters düşen bir yaşama mahkum olup kalabalık içinde yapayalnız olma hissi guzel anlatılmış .Iza herkes için herşeyin en iyisini düşünme hastalığına tutulmuş ama maalesef bu davranış karşımızdaki insan için aslında çok acımazsızca bir şefkat. Kitap adını Iza'dan alsa da cok sinirlendiğim ve empati yoksunu oldugu için sözlerimle pataklamak istediğim bir karakter oldu.
Aksiyonsuz, olay örgüsünün ağır işlediği ve karamsar bir atmosferin hakim olduğu bir kitap. Romanda karakterlerin iç sesleri güzel işlendiği icin kitabı kapattigimiz zaman tüm karakterler ile empati kurabiliyoruz.
Yoğun musun başkanım yoksa Margaret haklı mı ? hoş ben de az gezgin değilim Erzurum’a bahar neyse ki geç geliyor o zamana kadar epey okurum inşallahİtiraf ediyorum bugün ayın 16sı ve ben bir sayfa bile kitap okumadım
Günaydınlar Çanakkaleli olarak tarihini bilmiyordum ne güzel bir paylaşım olmuşEki Görüntüle 3387971
Eki Görüntüle 3387972
Parion - Çanakkale
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
UcanSupurge
@mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
@Natsume
@Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
@Papatyays
O _okyanus
İyi okumalar anam, ben de bi hızlansam iyi olacak gibi
Bu ay icin 4 kitap + yarisindan fazlasini okudugum suc ve cezayi okurum diyordum.İyi okumalar anam, ben de bi hızlansam iyi olacak gibi
Ben de bazı tasvir ettiği şeyleri kafamda canlandıramayınca baktım nete bir şeyler var mı diyeBen de sevdim ya hatta baktım filmi var mıymış diye Çünkü tam dediğin gibi ilerliyor
Kaçıncı sayfadasın şu an? Ona göre sanırım uzun zamandır en çok sevdiğim karakteri söyleyeyimBen de bazı tasvir ettiği şeyleri kafamda canlandıramayınca baktım nete bir şeyler var mı diye
Bazen olur öyle,ama okursun bence daha ay bitmedi.İtiraf ediyorum bugün ayın 16sı ve ben bir sayfa bile kitap okumadım
Keyifle okuyun,bende de var Jane Eyre ,bitirince yorumunuzu merak ediyorum.