- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Böyle de bir gerçek var tabiTeşekkür ederim, inşallah 2023 hepimiz için çok daha verimli olur
peki mini okumaların aylık ortak okumalardan daha çok okunması
Uygulamada varmis bende katilirimNil'de Ölüm'ü Ocak ayından okumak isteyen var mı ?
Ay Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamıymış buUygulamada varmis bende katilirimyalniz seri falan degil dimi kitap,yorumlarda oyle bir seyler yazmislarda
Onu okuyalim o zamanAy Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamıymış buEleadora Life light
Ben Doğu Ekspresini okumuştum isterseniz siz önce okuyun şubat ta bu kitabı okuyalımAy Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamıymış buEleadora Life light
Ganimet bunlarŞöyle bi sıralama buldum. Bu yayımlanma sırasına göreymiş. Ay bunların hepsini okumayalım mı şimdi
Ben de katılırımAy Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamıymış buEleadora Life light
3+4+4+2+4+4+3+5 = 29
Ayyy ne okuyacaksın bizlede paylaşİnsanlığımi Yitirirken'i bitirdim. Pes peşe fazla hayat sorgulayıcı, karamsar, intihar girişimli kitaplar okumuş oldum. Şöyle güzel bir aşk romanı okuyasim var
29
Hiç bilmiyorum valla. Kütüphaneme baktım baktım secemedim bir şey. Karar verince paylaşırımAyyy ne okuyacaksın bizlede paylaş
Hiç planlama yapamayan biri olarak okuyacağım kitapları belirlemedim ve usendigimden alıntı yapmadım, hatta çoğu zaman altını bile cizmedim