- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Sağolasın canım, midemi üşütmüşüm sanırım,Geçmiş olsun teyocanım neyin var yoksa sende mi grip oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım, midemi üşütmüşüm sanırım,Geçmiş olsun teyocanım neyin var yoksa sende mi grip oldun
Aman benden bilme deUltra yavasim iste
Normalde otobusde okurdum. Ya yorgunlukdan yada uykum oldugundan okuyasim gelmiyor
Teyocum çok geçmiş olsun neyin var?
Gecmis olsun
Sağolun kızlarmidemi üşütmüşümÇok geçmiş olsun
çok beğendim. GoT ile alakalı gizemli ya da bilinmeyen şeyleri de açıklıyormuş aynı zamanda. çok ama çok akıcıydı. fatih aegon gibisi de gelmemiş ondan sonra
khaleesi'nin (böyle yazıldığından emin değilim) ejderha yumurtalarının ona nasıl geldiğini, ejderha dansının nasıl başladığını ve targanyenlerin nasıl westeros'a geldiğini falan bayağı açıklamış. ben beğendim taht oyunlarına başlamak için sabırsızlanıyorum2 sene olmuştur okuyalı acaba ne açıklamıştı unuttum
Soğusun sarayım diyodu etiketi görmediğine göre başlamış
Evet gözümün önünde görmem lazım önce o çokluğuSende hepsini sarıp en son mu diziyorsun tencereye ellerine sağlık
Bugün rahatsızım, hiç okuyamadım canım. Çok ufak okuyorum zaten
Allah şifa versin canım daha iyisindir umarımSağolasın canım, midemi üşütmüşüm sanırım,
Ayy buna benide ekle. Benim kızda gece hiç uyumadı ya. İnsan sürekli yarım saatte bi uyanır mı ya? Bitirdi beni bitirdi. Ayakta uyuyorumGece ne kedi uyuttu ne kizim
Bu kitaplar bitti mi bir haftada Yoksa okuyacaklarını mı yazdın? (bir umut)ARALIK AYI OKUMALARIM
1.Otomatik Portakal - Anthony Burgess (172 syf)
2.Ateş ve Kan - George R. R. Martin (736)
3.Rüzgarın Şarkısını Dinle - Haruki Murakami (168 syf)