- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ben iki Kitabi ayni anda okumayacagimin bir degisik versiyonuDaha önce kaç kere bu kararı verdim bilmiyorum ama ben yine kitaplığımdaki okumadığım kitapları bitirmeden kitap almama kararı aldım
İyiliğiniz için yapmıyorumYapma yanarız
Muhtemelen bir kaç yüz kere dndnsnDaha önce kaç kere bu kararı verdim bilmiyorum ama ben yine kitaplığımdaki okumadığım kitapları bitirmeden kitap almama kararı aldım
Bu bana cok tanıdık geldiElleşmeyin ya yıllık hedefime 8 kitap kaldı onu tamamlayacağım inşallah azmettim o yüzden elimdeki ince kitapları okuyorum
Daha önce kaç kere bu kararı verdim bilmiyorum ama ben yine kitaplığımdaki okumadığım kitapları bitirmeden kitap almama kararı aldım
Telif mi yemiş bir şey olmuş, 300'e satılan yerler var ama fotoğraftan bile bağırıyor ben korsanım diye Zamanında "50 TL etmez ya ucuzlasın alırım" diyenler ağlıyor forumlarda PDF'ine bakacağım ben de
Merhabalar, bugün öğleden sonra saat üçe kadar yatmış kalmışım ben
Fazla uyumaktan başım ağrıyor
Sende mi öyle yapıyosunBu bana cok tanıdık geldi
Ayyy çok merak ettim seneye bunuda okuyacağımmm
Amann bunu da okumayaverelim o kadar da değil yani
Daha önce kaç kere bu kararı verdim bilmiyorum ama ben yine kitaplığımdaki okumadığım kitapları bitirmeden kitap almama kararı aldım
Evet ince kitapları hazırladım bir ince bir kalın beraber okumaya calısıyorumSende mi öyle yapıyosun