Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim çok şükür
Sınıfı hayal edemedim ve yıpranan sinirlerimi Allah kolaylık versin
Etrafta Arapça duymaktan nefret ettim. Başka bir memlekette gibiyim. Hiç bu kadar yabancı öğrencimiz olmamıştı. Komşu imam hatip sınavla öğrenci alma bahanesiyle almadı. Hepsi bize kaldı

Etrafta Arapça duymaktan nefret ettim. Başka bir memlekette gibiyim. Hiç bu kadar yabancı öğrencimiz olmamıştı. Komşu imam hatip sınavla öğrenci alma bahanesiyle almadı. Hepsi bize kaldı
Önceden çok saçma bir yerde çalışıyordum çocuk şehri var İstanbul'da bilirsiniz belki. Bazen Suriyeli sınıfları getiriyorlardı 50 kişi. A aaaa böyle bi şey yok. Allah affetsin çok garip anlardı, ağlatıyorlardı resmen hele aynı dili konuşmadığımız o kadar çocukla. Kolaylıklar dilerim

Çok haklısın. Artık gözümüz turist arar gibi Türk arıyor, mekanlarda, yollarda.
Hayatımızın her noktasında yer ettiler, bizim de sabrımız var haliyle. Toplumca delireceğiz en son diye korkmuyor değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…