Kukrişim geçmiş olsun, hayırdır inşallahArkadaşlarım benim yarın hastane işim başlıyor.Hepiniz sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsun inşallah.Sizleri seviyorum
Kukriş çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin dualarım seninleArkadaşlarım benim yarın hastane işim başlıyor.Hepiniz sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsun inşallah.Sizleri seviyorum
Siz de sağ olun canım sayfayı boş bırakmadınızGünaydınhiç boş bırakmadın bizi life sağol❤
C Capanin Gururu TeyomKizlar bisey daniscam size. Elinde feyzul furkan kur-an tefsiri olan var mi, varsa hangi boyutta ve ciltli mi. Almak istiyorum ama rahat okunmasi acisindan hangisi daha iyi bilgi verirseniz cok sevinirim
Feyzül Furkan mı demek istedin canım. Şahıs tefsirleri çok başarılı olmuyor, hele ki yazarı güncel biriyse. Diyanetin komisyon tarafından hazırladığı tefsiri hem anlaşılır hem de iyi bir tefsir canımKizlar bisey daniscam size. Elinde feyzul furkan kur-an tefsiri olan var mi, varsa hangi boyutta ve ciltli mi. Almak istiyorum ama rahat okunmasi acisindan hangisi daha iyi bilgi verirseniz cok sevinirim
Ona da bakayim canim sagolasinFeyzül Furkan mı demek istedin canım. Şahıs tefsirleri çok başarılı olmuyor, hele ki yazarı güncel biriyse. Diyanetin komisyon tarafından hazırladığı tefsiri hem anlaşılır hem de iyi bir tefsir canım
İsmi Kur'an yolu canımOna da bakayim canim sagolasin
TünaydınGÜNAYDIN
Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
@Gallagher
Hay maşallah daha sabah kitap bildiriminizi okumuştum öğlen tekrar bildirim yapmışsınızDun Pollyannaya baslamistim bugun bitti. Araya farkli bir kitap almak istemistim, o da akti gitti. Yazi puntosu da buyuktu biraz.
Daha once okumamistim ve izlememistim Pollyannayi ama bizim yesilcamdaki Hayat Sevince Guzel, Pollyanna imis meger. Okurken hep o film canlandi gozumde.
Heidiyide okuyacagim bi ara onuda okumadimama onu kizim cizgi filmini izlediginden biraz biliyorum. Bakalim onu ne zaman okuyacagim..
Kukriş çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla döneceksin dualarım seninle
Teşekkür ederim kızle ,amin
Çok teşekkür ederimTurp gibi dönersiniz inşallah, şimdiden geçmiş olsun
Canım atom tedavisi alacağım ,geleceğim on gün sonra inşallah sağolasınKukrişim geçmiş olsun, hayırdır inşallah
Çok teşekkür ederim canım aminRabbim sifa versin insallah canim
Sağlıkla git gel canım, Rabbim kolaylık versinÇok teşekkür ederim
Canım atom tedavisi alacağım ,geleceğim on gün sonra inşallah sağolasın
Aksam basladim valla sabah bitti. Kitabin puntosu da buyuktu yoksa bitmezdi bide basit hikayeler kafa yormuyo okunuyoHay maşallah daha sabah kitap bildiriminizi okumuştum öğlen tekrar bildirim yapmışsınız
Rabbim sifa versin canm benimÇok teşekkür ederim
Canım atom tedavisi alacağım ,geleceğim on gün sonra inşallah sağolasın