- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Mutlu sağlıklı yaşları olsunGünaydın dün küçüğün Doğu. Günü vardı onla uğraşıp erkenden uyudum kitabı şimdi paylaşayım
İyi geceler herkese
Dün unutmuşum ben de bunu okuyorum
Tedavime atom tedavisi olarak karar verildi ve bunun için önce bir diyet başladı epey zorlayıcı
Önümüzde ki cuma almış olacağım sonra on gün tecrit bakalımGerisi de uzun bir yol.
Bu yüzden fırsat buldukça yazarımEki Görüntüle 3134954
Ah Tufan gençliğim...❤
Sağolasın canım görmemişim bunuGeçmiş olsun cnm
Şifa olsun inşallahİyi geceler herkese
Tedavime atom tedavisi olarak karar verildi ve bunun için önce bir diyet başladı epey zorlayıcı
Önümüzde ki cuma almış olacağım sonra on gün tecrit bakalımGerisi de uzun bir yol.
İyi geceler kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi?
Benimki canıma okuyor şu sıralar iyice algıları açıldı, gündüzleri kuş uykusu uyuyor sürekli temas istiyor
Çok yoruluyorum, aksam da uyuyunca artık benim de haşatım çıkmış oluyor
Eylül’ü bomboş geçirdim
Rabbim en kisa zamanda sifa versin canimİyi geceler herkese
Bi okuma var sonuctaİyi geceler kızlar nasılsınız? Herkes iyi mi?
Benimki canıma okuyor şu sıralar iyice algıları açıldı, gündüzleri kuş uykusu uyuyor sürekli temas istiyor
Çok yoruluyorum, aksam da uyuyunca artık benim de haşatım çıkmış oluyor
Eylül’ü bomboş geçirdim
İnşallah canım Allah razı olsunMutlu sağlıklı yaşları olsun
Allah şifanı versin canımİyi geceler herkese
Teşekkür ederim canım benim de öyleKalbim seninle canım benim kısacıkta olsa yaz mutlaka ❤
Amin teşekkür ederim canım
Amin teşekkür ederim canımİnşallah canım Allah razı olsun
Allah şifanı versin canım